Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 10:38

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:46
ГАРНА ЕКСКУРСІЯ НА ВИЖНИЧЧИНУ

  

   

 У п’ятницю,  6 червня   учні 5, 6 – А та 7 класів разом з батьками та вчителями Герман С.М., Рюхтіною Ю.В., Чимчинською О.І. та Цехмістир А.І  мандрували  Вижниччиною. Подорожували ми на  сучасному, зручному автобусі.
       Наша екскурсія почалася  з огляду в с.Зеленові  музею рідної природи Карпат,який підтримується місцевою мешканкою Людмилою Вакарюк. Це справжнє розмаїття буковинського тваринного світу. Тут ми оглянули понад тисячу експонатів, серед яких – тварини, птахи, плазуни, подивитися на орла, кабана, борсуків, лисиць, які представлені у повний розмір. Під час екскурсії учні дізналися про географічне положення Буковини, корисні копалини та надзвичайно цікаві історії та факти про життя птахів і тварин.

Наступним пунктом призначення була найвідоміша висока гора, яку називають Анниною. Як хмаринка, височить на ній жіночий монастир, на вході якого написано: «Святая праведная Анна, моли о нас». З давніх давен сюди сходяться на молитву православні люди. Тут корисно побувати кожному. Багато з них, по старовинній традиції, долають шлях на гору навколішки, щоб вклонитися святині. У монастирі ми замовили молитву на службі Божій за здоров’я,  мир та благополуччя рідних і близьких.

На зворотньому шляху наша група завітала в село Чортория, знамените своїм уродженцем - видатним діячем українського кіно Іваном Миколайчуком, який знявся в 23 кінострічках, також писав сценарії і музику, відомий і як режисер-постановник. У селі знаходиться невеликий, але дуже затишний меморіальний музей його імені. Це рідна домівка видатного актора і режиссера.

Для того, щоб хоч трішки навчитись верховій їзді, покататись на конях, відвідати смачну кухню, побачити найбільшого і найшвидшого у світі екзотичного птаха, забути про проблеми, позбавитись від стресу і оздоровитись фізично і духовно ми відвідали кінно-спортивний клуб «Буковинська Троя», що у селі Реваківці Кіцманського району, єдине на Буковині місце, яке поєднує професійний спорт еліт-класу та доступний і цікавий відпочинок для дітей і дорослих. Саме тут знаходяться:

·         Перший на Буковині професійний кінно-спортивний клуб;

·         Страусине ранчо, контактний міні-зоопарк;

·         Затишний еко-ресторан з традиційною та екзотичною кухнею;

·         Активні розваги для дітей та дорослих;

·         Дитячий майданчик, атракціони та анімація для дітей;

Крім страусів діти познайомилися з яскравим павліном, в’єтнамським свинками, нутріями, шиншиллами та віслючком Кузею, гарно провели час на свіжому повітрі.

Як добре, що наш чудесний край дарує нам нові й нові знахідки й сюрпризи!  У народі кажуть : «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Так само можна сказати про нашу поїздку. Дітям сподобалось абсолютно все. Це було вражаюче! Всі отримали незрівнянне задоволення.

Переглядів: 915 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.