Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 16:11

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:31
Коровійську школу відзначено на Міжнародному форумі, а її директора нагороджено орденом "Освітянська слава"

 Обов'язковою умовою досягнення успіху - є невтомна праця. А дирекція Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на чолі з Ольгою Георгіївною Лупуляк, її заступники та наші любі педагоги, роблять все можливе для того, щоб  навчальний заклад процвітав, розвивався.   

 15 грудня 2017 року у приміщенні Національного еколого-натуралістичного центру учнівської творчості у Києві відбувся Національний конгрес освітян України та Міжнародний форум "Інноваційний розвиток освіти і науки в Україні. Стан тенденції та проблеми галузі", а також пройшла урочиста церемонія нагородження «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України». Його організаторами були ГО "Спілка освітян України" та УІВЦ "Галактика". Захід проходив за підтримки та безпосередньої участі народних депутатів України, представників Адміністрації президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, департаментів та управлінь галузі, громадських об’єднань, закордонних партнерів та інших. Вже втретє Коровійська ЗОШ І-ІІІ ст. отримала визнання своїх професійних досягнень на державному рівні та удостоєна честі бути серед найкращих освітян і науковців України, а також є Флагманом освіти і науки України. 

 За особистий вклад, директора школи нагороджено ОРДЕНОМ "ОСВІТЯНСЬКА СЛАВА". 

На І Національ­ному конгресі освітян України було проведене урочисте прийняття директора школи в члени Всеукраїнської громадської оргнаізації "Спілка освітян України", а школу нагороджено Подякою народного депутата України Олександра Марченка.

У рамках цього проекту відзначились і навчальні заклади нашого району - Турятський НВК та Чагорська ЗОШ І-ІІІ ст. 

 Ця нагорода - напрацювання всіх і кожного, адже кожен з учасників освітнього процесу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. вносить у створення позитивного іміджу школи щось своє і від цього вона стає ще кращою та досконалішою! Із вами ми ще досягнемо нових висот!

   

   

  

Переглядів: 1757 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Іванна  
3  3  3

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.