Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 29.03.2024, 05:09

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:07
Ні - шкідливим звичкам!

В школі завершився Тиждень основ здоров'я, який проходив в рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції "Відповідальність починається з тебе".

В перший день Тижня відбулася зустріч учнів 8-11 кл. з медичною сестрою Оленою Валеріївною Починок, яка в цікавій та доступній формі познайомила учнів з основними напрямками збереження і підтримання в належній формі свого здоров'я і організму в цілому та проінформувала учнів про інфекційну хворобу КІР.

  У школі було проведено виховні заходи, рольові та дидактичні ігри (1-4 кл.), вікторини (5-6 кл.), організовано виставку дитячих малюнків «Здоровим бути модно» (7-А, 7-Б кл.), конкурс  презентацій «Як про здоров’я ти думати будеш, ніколи здоров’я ти не загубиш» (8-мі кл.), тренінги , а серед учнів 2-4 класів проведено конкурс-вікторину «Абетка безпеки», бесіду з безпеки життєдіяльності «Поведінка на льоду», конкурс загадок, показ мультфільмів з циклу «Азбука здоров’я».

  Вчителем основ здоровя Юлією Василівною Флюндрою та соціальним педагогом Аліною Іванівною Цехмістир проведено також ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я, зокрема: тренінг «Я особливий» (7-А, 7-Б кл.) та година-спілкування «СНІД: подумай про майбутнє – обери життя» (10-А, 10-Б кл.). Особливий акцент був зроблений на негативний вплив на підлітковий організм шкідливих звичок та модних викликів сьогодення, таких як татуаж, пірсінг, вживання енергетичних напоїв.

 Ми не могли лишити поза увагою те, що профілактика ВІЛ/СНІДу серед підлітків та молоді України є нагально соціальною потребою. Тому в школі було проведено бесіди та показ презентацій, присвячених боротьбі зі СНІДом і підтримки ВІЛ-інфікованих на тему: „СНІД: знати, щоб жити”.  

 Органами учнівського  самоврядування організована загальношкільна акція «Дружня шкільна родина на шляху до здоров’я єдина» присвячена всесвітньому Дню боротьби з ВІЛ/СНІДом .

Отож, наші  школярі довідалися багато нового та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках «Основ здоров’я», а найголовніше – розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.

Бо, напевно, кожен погодиться із твердженням , що найцінніше, що має людина – здоров’я.

 

 

Переглядів: 1102 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.