Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 23:08

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:27
Пройшли традиційні СІМЕЙНІ ЗМАГАННЯ з настільного тенісу в Коровійській школі

   Можливість проводити вільний час з користю є у всіх і завжди. Винятково сприятливі можливості для реалізації виховної функції представляє спільний відпочинок, який сприяє зміцненню дружби, довіри між батьками і дітьми. Спільний відпочинок сім'ї - це дивовижна можливість всієї родини побути разом, дізнатися один одного краще і зблизитися, це шанс для батьків краще зрозуміти свою дитину, побачити й почути, чим вона живе. Сім'я – найкраща команда! Саме тому у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів вже стало традицією проведення новорічних сімейних змагань з настільного тенісу, адже педагоги нашої школи переконані в тому, що в організації вільного часу сім'ї, важливі в першу чергу не кошти, а знання того, чим заповнити дозвілля. І саме це правило учасники сімейних змагань з настільного тенісу підтвердили сьогодні, 03 січня 2018 року, перетворивши спортивний зал Коровійської школи на видовищну арену, де всі охочі родини мали можливість взяти участь у сімейних змаганнях "Тато, мама і Я - дружна, спортивна сім'я!" Перед змаганнями, для підняття настрою та сили духу, з вітальним словом до учасників звернулася директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк, яка представила головного тренера змагань, ініціатора проведення традиційних щорічних новорічно-різдвяних сімейних змагань з настільного тенісу в школі - тренера спортивної секції Василя Олександровича Степановського, який подбав й про молодших та менш досвідчених тенісистів.

  І діти, і батьки виявили неабияку спритність, швидкість, волю до перемоги, взаємопідтримку. Свято сподобалось усім. Глядачі активно підтримували та підбадьорювали оплесками сім’ї-команди змагань. Переможців даних змагань визначали, відповідно до затвердженого Положення. Ними цьогоріч стали: родина Воронка, яка зайняла І місце, другими на п'єдестал піднялася сім'я Діклевич-Флюндра, а третіми - родина Верезуб. Вітаємо!

Наприкінці свята всі присутні, як єдина дружна спортивна сім'я, відсвяткували перемогу та Новий 2018 рік за солодким столом, який підготували батьки маленьких тенісистів. 

   

   

Переглядів: 1404 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.