Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 29.03.2024, 14:01

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:05
1 червня - День Захисту дітей! «Усі ми родом із дитинства», – Антуан де Сент-Екзюпері
 День захисту дітей, який припадає на перший день літа, - одне з найстаріших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року.  В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року/   Міжнародний день захисту дітей - це, перш за все, нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля.
  Тільки вчора учні 9-х класів відправились у далеке « плавання» - Доросле життя, а вже сьогодні наші табористи «попливли» на кораблі у дитинство. День для діток був дуже насиченим. Старші вожаті нашого табору Притуляк Ольга та Веренко Крістіна підготували свято «Дитинства».. .і співали, і танцювали, і вірші розповідали…Але найголовніше чекало їх попереду. За шкільною традицією табористів приймали до Дитячої організації, яка діє в школі з 1998 року. На початку лінійки всі рівнялися на винесення прапора Дитячої організації, хлопці 7 класу марширували з прапором під гучним звучанням барабана. Потім учнів 1-х класів приймали у "Сонячну республіку" другокласники, учнів 5 класу прийняли до "Веселкової республіки" шестикласники, а учні 7 класу вступили до "Калинової республіки". Всі діти повторювали слова клятви, в якій вони обіцяли бути гарними, достойними жителями Дитячої організації, а потім їм прикріпили емблемки із сонечками, веселками та калиною. До сьогоднішнього дня готувалися всі загони протягом тижня і кожен загін представив по одному художньому номеру. На цьому свято  не закінчилось і після смачненького обіду продовжилось святковою дискотекою.
1 червня – це не лише галасливі та веселі святкування дітвори на шкільному подвір'ї, але й постійне нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного суспільства. На превеликий жаль, не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство. Саме тому нам, дорослим, потрібно зігріти теплом свого серця і увагою тих юних діточок, життя яких не схоже на добру казку. Саме тому сьогодні свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. 
Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!
     
 
   Діти з нетерпінням чекають на наступні тематичні дні у пришкільному таборі "Ромашка"
Переглядів: 1094 | Додав: М_М_Простебі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 О_С_Намака  
good good good heart

2 Юлія  
smile smile smile

1 Іноземець  
good good good good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.