Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 07:46

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0


11:54
РІДНА ШКОЛО, ПРОЩАВАЙ!
    "НАВЧАННЯ ЗАКІНЧЕНО!" - ці слова директора школи Ольги Георгіївни Лупуляк потонули в бурхливих оплесках усіх, хто завітав на святкову лінійну з нагоди ВРУЧЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО БАЗОВУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ. Батьки, учні школи, вчителі, жителі села та почесні гості стали свідками справжнього тріумфу юності, краси та знань, адже цьогоріч, вже традиційно, випускникам 9-х класів Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. вручено 7 свідоцтв з відзнакою та 38 звичайного зразка, багато Похвальних грамот за особливі досягнення у вивченні окремих предметів, грамоти за активність у виховній та позакласній роботі, участь у конкурсах, подяки батькам - за гарне виховання та навчання дітей, активну участь у житті школи. У своєму виступі почесний гість свята Богдан Михайлович Підлубний, перший заступник голови Глибоцької РДА, представив "золоту надію школи" - ПРИТУЛЯК ОЛЬГУ, ОНОФРЕЙЧУК МАРІЮ ТА ВОРОБЕЦЬ ХРИСТИНУ, які увійшли до почесного списку "Юної еліти Глибоччини", а Коровійський сільський голова Георгій Васильович Флюндра наголосив, що лише спільними зусиллями батьків, вчителів та сільської громади можна досягти гарних результатів у почесній справі виховання підростаючого покоління.
    Особливо запам'ятався виступ першокласників, які святково прибрали для випускників свою шкільну парту, за якою свого часу сиділи й вони - це був символічний пам'ятник ПАРТІ - ЯК ПОЧАТКУ ВЕЛИКОГО ШЛЯХУ ДО ВЕРШИН ЗНАНЬ.
Лунали щирі й теплі слова до випускників від батьків та класних керівників (Руснак Л.В. та Зіневич В.П.), а перші вчителі (Косован В.І. та Усата О.В.) подарували своїм випускникам листівочки-сердечка зі словами: "Хай частинка нашого серця, нашої любові завжди зігріває вас по життю!"
     Казкові метелики завітали на шкільне подвір'я, щоб зробити свято юності незабутнім та кольоровим. Вони, наче квіти, були всюди: і на вікнах школи, і на вишитих рушниках, і навіть на берізках. Ці символи безтурботного дитинства стали провідниками наших випускників у світлу і щасливу юність.
Переглядів: 1526 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 О_С_Намака  
Оля,Саша, і всі-всі! Школа радо зустріне вас 1 вересня!!! book

4 Сашка_Нікіта  
ДЯкуємо!!!!!Хочеться дуже-дуже в школу!!!! heart roll

3 оля  
це було чудово! дякую тобі , рідна школо *)

2 Юлія  
applause rah smile wink

1 О_С_Намака  
applause smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.