Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 29.03.2024, 09:58

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0


14:40
Цікаві навчальні екскурсії учнів початкової школи

Літо – найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Це найдовший період відпочинку, час для нових пригод, подорожей, знайомств.

Збереження здоров’я дітей, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей є важливим напрямком державної політики на сучасному етапі.

Наші учні люблять проводити свої канікули весело, з користю. Так, під час навчальної екскурсії, учні 4 - Б класу (керівники: В.І. Косован, А.І.Цехмістир, В.А. Чобан)  дізналися багато нового та цікавого. Вони відвідали ботанічний сад (м. Чернівці) і Музей народної архітектури та побуту (м.Чернівці).

З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища об 11:00 на базі кафедри ботаніки, лісового і садово-паркового господарства Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося урочисте відкриття еколого-просвітницького центру збереження біорізноманіття. Наші учні були першими відвідувачами цього центру, де їм вручили іменні сертифікати.

Музей народної архітектури та побуту  - унікальне місце в Чернівцях, яке починається з млинів. Вітряки та  будиночки формують образ сільського життя, створюють відчуття справжнього занурення в колорит українського села. Тут можна відчути «душу» нашого народу. Хатки, наповнені зразками предметів побуту, одягом, іконами...

Це величезна жива казка, де змішалися українські хати, тінисті стежки, млини, язичницькі кам'яні ідоли і чорна від часу православна маленька церква. Це не лише прекрасне місце, яке варто відвідати, а ще й чудовий куточок для відпочинку на мальовничій околиці міста Чернівці.

Відвідайте і ви цей заповідний куточок на околиці Чернівців – у вас відкриється духовне око, яким ви зможете побачити сутність українського народу, який віками творив культуру, традицію, пісню, мистецтво. І ви відчуєте той сакральний простір, який живить кожного з нас, ви почуєте пісню рідного краю. І вона вже ніколи не перестане звучати у вашій душі…

Завдяки  цій поїздці четвертокласники здійснили подорож крізь час до стародавніх витоків нашого рідного краю, мали змогу помилуватися красою розквітлих кущів і квітів у ботанічному саду і просто чудово відпочити.

Додому усі поверталися в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, радісні та щасливі, з надією повернутись у ці місця знову.

       

Переглядів: 594 | Додав: maryanaeng376 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.