Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 06:40

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:33
ДЕНЬ ЗНАНЬ! 2012/2013 навчальний рік - РОЗПОЧАВСЯ!!!!!!

1 вересня 2012 року розпочався новий відлік часу для Коровійської загальноосвітньої школи, а особливо для її першокласників!
    
Цей день є визначним і радісним святом для кожного. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Перший урок пройшов по всіх класах школи на тему «Край, де варто житии!». 

А от після першого уроку 2012/2013 н.р. всі вийшли на шкільне подвір’я - на святкову лінійку. Шкільне подвір’я за ледве вмістило всіх, хто прийшов шкільною родиною зустріти Новий рік: учні зі своїми батьками, запрошені гості, випускники минулих років, односельці і просто друзі Коровійської ЗОШ. 
Не побачити змін, які відбулися зі школою за літні канікули було неможливо: замінено вікна на металопластикові, на завершальному етапі проведення капітального ремонту та утеплення даху та стін будівлі, а класні кімнати, які 
сумували без своїх учнів, стали ще ошатнішими, гарнішими. Почесними гостями свята бкли: Богдан Михайлович Підлубний – перший заступник голови Глибоцької РДА та Георгій Васильович Флюндра - Коровійський сільський голова, які привітали всіх з початком нового навчального року і нагородили грамотами та подяками учнів, педагогів школи (за якісну, результативну навчально-виховну роботу у 2011/2012 н.р.).

Почуття гордості переповнювало всіх, коли Богдан Михайлович вручив директору школи Ользі Георгіївні Лупуляк відзнаку Управління освіти Глибоцької РДА - диплом ІІІ ступеня в рейтингу роботи всіх закладів І-ІІІ ступенів  району у 2011/2012 н.р. (попереду Коровійської ЗОШ тільки заклади смт.Глибока та с.Кам’янка). В своєму виступі директор школи Ольга Лупуляк, окрім вітальних слів, висловила слова щирої подяки Михайлові Миколайовичу Папієву – голові Чернівецької ОДА; Михайлові Йозефовичу Бауеру – директорові Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА, депутату обласної ради; Миколі Григоровичу Загарюку – голові Глибоцької РДА та його першому заступнику Багдану Михайловичу Підлубному; Василю Григоровичу Швецю – начальнику управління освіти Глибоцької РДА; Василю Григоровичу Бічеру – генеральному директорові ТЗоВ «Надія», депутатові обласної ради; батькам учнів (за поданнями класних керівників) та всім тим, хто є справжнім другом Коровійської школи. Первинна профспілкова організація працівників школи (голова ПК Тетяна Теофілівна Деліцой) отримала від  Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки цінний подарунок – ноутбук, адже є однією з кращих в Глибоцькому районі.

  Для 44 учнів свято Першого дзвоника було першим у житті. Із нього розпочалося цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.  Отже, сьогодні ми вітали і радо приймали у нашу велику дружню шкільну родину новачків – першачків та їхніх перших вчителів Тетяну Теофілівну Деліцой та Марту Вікторівну Карчу! Перші вчителі та й весь педагогічний коллектив дуже хвилювалися, адже за парти  в цьому році сіли аж 31 хлопець і лише 13 дівчаток! Батьки першокласників благословили своїх діток і урочисто хлібом-сіллю передали їх другим мамам.

   Останній шкільний першовересень був у наших 11-тикласників. Ще ривок - і ляжуть їм під ноги сто нових незвіданих доріг. Ще ривок, ще рік! Іще ледь- ледь! І життя доросле їх чекає. Вони привели собі на зміну маленьких учнів – перший клас з якими подружилися з першого дня навчання і подарували їм гарні подарунки. А після того, як пролунав перший дзвінок 2012/2013 н.р. вони взяли за руки малюків і впевнено завели їх до школи у нову для них країну - Країну знань!

 Вітаємо всіх зі святом! Терпіння, натхнення і нових звершень учням та вчителям Коровійської школи!!! 

  

    

   

    

Переглядів: 1306 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Чизета  
З нагоди дня знань вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань! 3 3 3

3 Дирекція  

2 Іноземець  

1 Соц_пед  
У цей день всім учням і вчителям бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.