Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 22:55

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


21:57
Директор Коровійської школи у складі групи керівників ЗЗСО Глибоцького р-ну взяла участь у Академії освітнього менеджера для керівників ЗЗСО

 Сьогодні, 28 березня 2019 року, на Буковині стартувала Академія освітнього менеджера для керівників закладів загальної середньої освіти Чернівецької області, участь у якій взяла Лупуляк О.Г., директор Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст., у складі групи керівників ЗЗСО Глибоцького району (робота триватиме 28 та 29 березня 2019 р.). 

   В рамках проведення Академії освітнього менеджера для керівників закладів загальної середньої освіти усі присутні мали змогу ознайомитися з вистоавкою сучасного обладнання  для Нової української школи. Ні для кого не секрет, що якісний допоміжний матеріал для проходження шкільної програми дуже полегшує роботу вчителю та домогамає набагато краще засвоїти матеріал учням. Обладнання та навчальні посібники для початкової школи, вивчення основних шкільних предметів, таких як фізика, хімія, біологія, географія, математика та ін. З детальнішою інформацією можете ознайомитися на сайті https://elizlabs.com.ua

Оксана Михайлівна Палійчук, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА закцентувала увагу присутніх на порядок розрахунку розподілу коштів, наданих субвенцією з державного бюджету місцевим бюджетам, на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Про перспективи розвитку освіти крізь призму проекту Закону України «Про загальну середню освіту» зазначила Ірина Юліанівна Ісопенко, заступник директора Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Василь Рилеєв, представник ТОВ «Видавництво «Розумники», представив використання сучасного обладнання в контексті Нової української школи, а також представив та передав слово Анастасії Донській, вчителю початкових класів Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Чернівецької міської ради, яка розповіла як Всеукраїнський педагогічний проект «Розумник» (Smart Kids) працює у Чернівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №8 Чернівецької міської ради.

Використання кращих практик освітнього менеджменту Естонії в системі загальної середньої освіти України презентувала Оксана Палійчук, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Лілія Ботлунг, директор Годинівського навчально-виховного комплексу Острицької сільської ради Герцаївського району Чернівецької області, розповіла про управлінську діяльність в системі освіти Естонії.

Навчання крізь призму мовного занурення: з досвіду роботи естонської освіти представила Надія Білоус, методист української мови науково-методичного центру суспільно-гуманітарних дисциплін Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

   

   

   

   

  

 

Джерело: http://oblosvita.com

Переглядів: 632 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.