Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 06:08

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:09
Директор Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. взяла участь у засіданні Ради директорів закладів загальної середньої освіти Чернівецької області

15 червня 2018 р. в Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області було проведено чергове засідання Ради директорів закладів загальної середньої освіти Чернівецької області, у якому взяла участь і директор Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Ольга Георгіївна Лупуляк.

Вітальними словами розпочала засідання Оксана Михайлівна, побажавши керівникам успіхів у роботі, творчості та натхнення. У своєму виступі директор Департаменту окреслила низку питань, поділилася своїми міркуваннями щодо ефективності роботи управлінської системи в сучасних умовах Нової української школи. Наголосила на тому, що керівники повинні планувати такі форми роботи, які будуть ефективними у веденні освітнього процесу в умовах НУШ, а також питання прорахунку вартості дидактичного обладнання для навчання в умовах нового освітнього простору. 

Віктор Михайлович як очільник Ради директорів  мав можливість у своїй доповіді обговорити проблеми та перспективи пілотного проекту «Нова українська школа», проаналізувати план заходів на 2017-2029 роки із запровадження  Концепції  реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», поділитися певними результатами роботи в процесі формування освітнього середовища. Ольга Георгіївна зосередила увагу присутніх на обговоренні проблем пілотного проекту НУШ, реалій сьогодення формування нового освітнього середовища. 

Про критерії визначення результативності педагогічної діяльності вчителів-претендентів на стимулюючі виплати за програмою «Вчитель» та заохочення молодих спеціалістів розповіла Тамара Степанівна, детально розглянувши всі аспекти (навчальні досягнення учнів, результати моніторингових досліджень, результати зовнішнього незалежного оцінювання, Державної підсумкової атестації, досягнення учнів у конкурсах, олімпіадах, турнірах, особисті досягнення вчителя в професійних конкурсах, підготовка методичних матеріалів, участь у розповсюдженні передового педагогічного досвіду, моральні якості, соціально-психологічна готовність, додаткова освіта). «Повинен бути розроблений чіткий алгоритм дій щодо впровадження концепції НУШ, та відслідковування процесу впровадження», – підсумувала Т.С.Богачик. 

Досить дискусійним для слухачів засідання було обговорення проекту Закону України «Про повну загальну середню освіту». 

Усі присутні мали змогу долучитись до обговорення проблемних питань та подискутувати. Підсумком роботи стала ухвала проекту рішень. 

   

   

Джерело: http://oblosvita.com/navigaciya/novyny/25849-provedeno-zasdannya-radi-direktorv-zakladv-zagalnoyi-serednoyi-osvti-chernveckoyi-oblast.html

Більше фото https://photos.app.goo.gl/sPU54kcAn8YfMVwQ7

Переглядів: 580 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.