Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 10:18

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:48
Дистанційний літній мовний табір у Коровійській школі

Літній мовний табір є новим видом відпочинку дітей, який набирає велику популярність, і це не дивно. Мовні табори для дітей чудове місце, щоб не тільки підвищити свої навички, а й просто поспілкуватися з однолітками. До того ж ігрова форма навчання набагато ефективніша. Всі діти захоплені, спілкуються, грають, разом взаємодіють і не переймаючись вивчають іноземну мову. Крім цього, дітей розвивають всебічно - дають логічні завдання та головоломки, грають з ними на свіжому повітрі, влаштовують конкурси та марафони.

          Однак цьогорічний мовний табір у Коровійській школі був проведений не зовсім звичному для нас форматі – дистанційно.

         Цьогоріч літній мовний табір в Коровійській школі розпочав свою роботу з 25 серпня по 28 серпня, одразу після Дня Незалежності, тому й тема першого дня роботи табору була: «Ukraine is in my heart». Валентина Антонівна Чобан запронувала діткам 7-х класів проспівати Гімн України державною та англійською мовами. Кожний мав можливість висловитися в он-лайн режимі, що для нього є Україна і яких українських традицій дотримуються в його сім’ї. Учні також переглянули відеоролик «The sightseeing of Ukraine» і намалювали малюнки присвячені 29-річниці Незалежності України.

Учні 1-их класів спільно з вчителем англійської мови Чимчинською О.І. працювали над проектом «FRUITS AND VEGETABLES». У процесі роботи учні в ігровій формі вивчили назви овочів і фруктів англійською мовою, грали в ігри, розучували пісні та вірші, робили тематичні малюнки. Дітки підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально.

       Для учнів 9 та 8 – их класів Оксана Іванівна організувала прослуховування та обговорення матеріалів про важливість вивчення англійської мови. З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвалися відеофільми різної складності, після перегляду діти виконували різнорівневі завдання. Учням було запропоновано здійснити відео-подорож «LONDON SIGHSEEING». Під час екскурсії ознайомилися з визначними місцями, захоплювалися краєвидами Лондона, багато нового дізнались про його історичне минуле. Результатом роботи був створений проект  «10 REASONS TO STUDY ENGLISH».Головна мета проекту - підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається, формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів.

       Учні-підлітки не можуть жити без музики. Вони слухають музику скрізь, навіть у лісі, коли гуляють і прислухаються до співу птахів. Тому, Маряна Миколаївна Простебі присвятила роботу в таборі темі «Музика». Учні ознайомилися з такими стилями, як поп, рок, диско, реп, техно й ін. Підлітки розповіли, що надають перевагу  техно- і диско-музиці. Переглянули відеоролик про засновників рок- музики - «Бітлз» і Елвіс Преслі. Також учням було запропоновано скласти  коротку розповідь про те, про що співається у пісні. Наприкінці діти продемонстрували постери про улюбленого співака чи гурт, який виготовили власноруч.

Ольга Олександрівна Палагнюк працювала з учнями 3-х класів по темі «My house». Спочатку учні подивилися презентацію та відео про будинок. Потім пригадали лексику та розповіли, який у них будинок, які є кімнати. Також, діти виготовили проект на тему «My house» та дистанційно презентували його. У всіх були дуже гарні роботи. Кожен творчо підійшов до виконання проекту.

Підводячи підсумки, можна сказати, що мета, заради якої було організовано ДЛМТ, досягнуто. Школярі проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою. Учні змогли реалізувати себе також в творчих завданнях, проявили свої творчі здібності, навчалися поводитися в різних ситуаціях та використовувати для цього граматичний та лексичний матеріал англійської мови, отримали достатню практику усного мовлення.

Наш мовний табір сприяв розвитку творчих здібностей  та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати  англійську мову. 

     

   

 

Переглядів: 290 | Додав: maryanaeng376 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.