Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 29.03.2024, 15:25

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


11:37
Коровійська школа продовжує інноваційний освітній проект всеукраїнського рівня

 Коровійська школа продовжує свою участь у інноваційному освітньому проекті всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти». 

У вересні місяці 2017 року в Україні розпочалося пілотне впровадження  нового Державного стандарту початкової освіти.

«Перш ніж нові підходи будуть упроваджені в масштабах країни, їх відпрацюють у 100 ретельно відібраних школах УКРАЇНИ, однією з яких є й Коровійська школа. Це важливий етап реформування загальної середньої освіти в рамках «Нової української школи». Саме тому на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області пройшов тренінг для 10-х педагогів пілотних шкіл Чернівецької області з питань впровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти, учасниками якого були: Ольга Георгіївна Лупуляк - директор школи, Ірина Михайлівна Алексейчук та Христина Вікторівна Деліцой - вчителі 1-х класів у 2017/2018 н.р. - так звана ПІЛОТНА КОМАНДА Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Перед ними стояло завдання поглибити розуміння інтегрованого процесу навчання, ознайомитися  з проектом  нового Державного стандарту початкової освіти та ін.» / https://koroviya.ucoz.ua/news/pedagogi_korovijskoji_shkoli_projshli_trening_dlja_vchiteliv_pilotnikh_shkil_z_pitan_vprovadzhennja_proektu_derzhavnogo_standartu_pochatkovoji_osviti/2017-07-14-1803 /

На протязі чотирьох років заклад освіти активно впроваджував реформу загальної середньої освіти в рамках "Нової української школи". На базі Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів проводилися відкриті заходи, метою яких було удосконалення  управлінських компетенцій керівників органів управління освітою Чернівецької області, методичних служб, керівників закладів освіти, голів профспілкових комітетів щодо реалізації компетентнісного підходу та наскрізних змістових ліній Концепції Нової української школи.

Дирекція Коровійської школи, учителі пілотних класів були учасниками Міжнародних семінарів НУШ, Всеукраїнських конференцій, семінарів-практикумів, навчальних тренінгів тощо.

МОНУ запроваджує інноваційний освітній проект всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти», з метою апробації нового Державного стандарту базової середньої освіти. Передбачається, що у зазначеному проекті братимуть участь класи, що пілотували впровадження Державного стандарту початкової освіти.

Коровійська школа продовжує свій шлях реформування освіти, запровадження засад Нової Української Школи.

«Щоб набувати компетентності, школярі навчаються за діяльнісним підходом – тобто частіше щось роблять замість того, щоб просто сидіти за партами і слухати вчителя. Концепція НУШ пропонує також впроваджувати інтегроване та проектне навчання. Це сприяє тому, що учні отримують цілісне уявлення про світ, адже вивчають явища з точки зору різних наук та вчаться вирішувати реальні проблеми за допомогою знань з різних дисциплін» ( Нова українська школа).

Детально про Пілотний проект НУШ Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів - на сайті закладу освіти 

https://koroviya.ucoz.ua/index/pilotnij_proekt_nush/0-82

Переглядів: 256 | Додав: rodika3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.