Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 19.04.2024, 03:55

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:57
Коровійський ліцей Чернівецької міської ради проводить НАБІР здобувачів освіти на 2022/2023 н.р. (10 клас)

Коровійський ліцей Чернівецької міської ради забезпечує здобуття повної загальної середньої освіти. Випускники ліцею отримують свідоцтво про повну загальну середню освіту державного зразка. 

На 2022/2023 н.р.  проводиться НАБІР за такими профілями навчання:

- 10-А кл. - двопрофільний "Економічний" та "Технологічний (економіка та технології "Автосправа" профільні предмети); плановий набір - 28 учнів;

-10-Б кл. - технологічний "Автосправа" (технології - профільний предмет); плановий набір - 28 учнів.

   Вступ здобувачів освіти до ліцею здійснюється на конкурсних засадах, окрім тих, які переводяться до 10 кл. зі складу учнів Коровійського ліцею. Кількість конкурсних випробувань - ДВА (українська мова та співбесіда, яка підлягатиме аудіо та відеофіксації). Конкурс не проводитиметься, якщо кількість поданих заяв про зарахування станом на 15 червня 2022 року не перевищуватиме загальної кількості місць у класах (з урахуванням нормативу наповнюваності класів, визначеного Законом України "Про повну загальну середню освіту"). За умови оголошення конкурсу, конкурсні випробування проводитимуться для ВСІХ здобувачів освіти в один день (в очному або в дистанційному форматі, в залежності від карантинних умов та воєнного стану в Україні).

  Рішення про проведення конкурсу (у разі потреби його проведення) буде оприлюднене на сайті закладу 16 червня 2022 року та міститиме інформацію про дату, місце і час проведення вступних випробувань. Конкурс буде завершений впродовж двох тижнів з дня його оголошення (з врахуванням часу для подання апеляційних скарг).

  Результати випробування (тесту з української мови та співбесіди) оголошуються конкурсантам в той самий день шляхом розміщення підсумкового протоколу на шкільному стенді та на офіційному сайті закладу.

  Учасник конкурсу (чи один із батьків), який не згоден з рішенням конкурсної комісії, може звернутися з апеляційною скаргою до органу, у сфері управління якого перебуває заклад освіти (управління освіти Чернівецької міської ради), протягом двох робочих днів після оголошення результатів конкурсу.

 Перевага (пільгові умови) у зарахуванні надаватимуться здобувачам освіти 9-х класів, які за результатами навчання отримали/отримують свідоцтво про базову загальну середню освіту з відзнакою; займаються інтелектуальною творчою та/або пошуковою діяльністю, зокрема переможці у 2021/2022 н.р. предметних олімпіад, конкурсів тощо (підтверджуючий документ - грамота, диплом або підсумковий наказ, в т.ч. покликання на нього). Якщо конкурсна комісія рекомендує учня/ученицю до зарахування (на пільгових умовах), у протокол виставляється максимальна кількість балів і конкурсні випробування не проводяться.

   Особливі умови при вступі (пільгові) також мають діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти учасників ООС/АТО, діти зі складу вимушених переселенців, які проходять тільки співбесіду.

  Прийом документів проводитиметься у період з з 10.05.2022 р. по 15.06.2022 р. (включно).

Приймаються документи у зручний для здобувачів освіти спосіб:

- можна особисто занести документи в Коровійський ліцей (з 9 до 15 год. в робочі дні) за адресою: село Коровія, вул.Шкільна, 1-А, Чернівецька область, Чернівецький район;

- надсилати копії документів на електронну скриньку ліцею cvlyceumkoroviya@gmail.com;

- надсилати копії документів поштою.

Надсилати до конкурсної комісії Коровійського ліцею потрібно такі документи:

- заяву одного з батьків про допуск до конкурсного випробування

- заяву про зарахування;

- копію свідоцтва про народження (або документа, що посвідчує особу здобувача освіти);

- копію табеля за І семестр 2021/2022 н.р., завіреного керівником освітнього закладу, де здобувається освіта (9 кл.) або довідку з місця навчання з результатами оцінювання;

- копію дипломів, грамот, інших документів, які підтверджують здобутки та здібності, а також особливий статус;

- оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду».

Здобувачі освіти, конкурсна комісія щодо яких визнала їх переможцями конкурсу, повинні протягом 5 робочих днів (з дня оголошення результатів конкурсу) представити оригінали документів, у тому числі свідоцтво про базову загальну середню освіту. 

ОРІЄНТОВНІ ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВСТУПНОГО ВИПРОБУВАННЯ (УКРАЇНСЬКА МОВА)

Для довідок звертайтеся за телефоном: (03734)36298

ПОРЯДОК ЗАРАХУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ДО КОРОВІЙСЬКОГО ЛІЦЕЮ на 2022/2023 Н.Р.

 

Переглядів: 500 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.