Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 04:55

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:34
Літній мовний табір "Camp unity" у Коровійській школі

З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів, з 27 травня по 5 червня 2019 рокув Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів працював літній мовний табір «Camp Unity». Учасниками табору стали учні 4-их, 5х та 6-их класів (38 дітей). До роботи в таборі були залучені учителі англійської мови Чобан Валентина Антонівна, Лодба Альона Володимирівна та Палагнюк Ольга Олександрівна. Формат ЛМТ - оптимальне освітнє середовище для вивчення іноземної мови легко і цікаво.

          Кожен день у таборі проходив весело та цікаво за краєзнавчим напрямком. Традиційно кожен день розпочинався із рухливої зарядки під ритмічний танець “Happy campers”. Учні здобували необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній атмосфері, розширювали свій світогляд про культуру англомовних країн. Вони мали змогу поглиблювати знання англійської мови, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком. Кожного дня діти віртуально мандрували англомовними країнами, вивчаючи нові англійські слова за допомогою цікавих лексичних ігор. Всім сподобались ігри “Hangman”, “Amazing Tour”, “Baby Shark”, “Rainbow Spots” , “People to People”, “Sausages”. Учасники табору застосували знання на практиці, створивши яскраві колажі та постери. Після віртуальних прогулянок та екскурсій вихованці табору створили яскравий постер з назвою “Around the world”. Залюбки озвучували акровірші. Під час роботи ЛМТ вчителі використовували різні форми роботи: проводили вікторини «Around the English-speaking countries», написання вітальних листівок, запрошень на вечірки, презентації міні-проектів «The most famous sightseeing», перегляд відеоматеріалів краєзнавчого спрямування тощо.

     Цікавим днем в таборі видався в стилі вечірки  «English tea party”, який провела Лодба Альона Володимирівна, адже – це одна із традицій Великобританії. Під час вечірки діти вивчили для себе нові слова по темі англійських чайних традицій, були об‘єднані в команди за допомогою цікавого флешмобу «Circle», завдяки якому команди отримали назви -«Apples”, “Strawberries”, “Cherries», змагались між собою в різних іграх, переглянули відеопрезентацію про чайні традиції Англії. А завершили день чаюванням із смаколиками та традиційним English Apple Pie.

     А Чобан Валентина Антонівна організувала справжню екскурсію у відомий на увесь світ єдиний музей писанкового розпису, який налічує понад 12 000 писанок і декоративних яєць із різних регіонів України та країн світу. Також діти спробували свої сили на атракціоні «Еколого-туристична стежина здоров'я» і пройшлись стежками Карпат в Яремчі, відвідавши відомі камінь і скелі Довбуша та водоспад Пробій.

            Всі заходи в літньому мовному таборі «Camp Unity» сприяли зануренню дітей в іншомовну атмосферу та удосконаленню мовленнєвої компетенції при невимушеному спілкуванні.

    

    

    

   

  

Переглядів: 703 | Додав: maryanaeng376 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.