Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 07:22

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


19:43
МОН забороняє використання зошитів без дозволу

Заступник міністра освіти Борис Жебровський звернувся до регіональних департаментів освіти і науки з проханням постійно вживати заходів щодо контролю за друкованою продукцією шкільного асортименту, яка використовується у навчально-виховному процесі без свідоцтва про визнання відповідності педагогічним вимогам Міністерства освіти і науки.

Про це йдеться у відповідному листі Міністерства освіти і науки, що стосується посилення контролю за використанням у навчальних закладах друкованої продукції шкільного асортименту.

У своєму листі Жебровський зазначає, що Міністерство освіти вважає неприпустимим використання у навчально-виховному процесі шкільних зошитів, щоденників, альбомів для креслення, зошитів для нот, наборів кольорового паперу та картону, папок для зошитів, папок для праці тощо, без належного документального підтвердження, яким є свідоцтво про визнання відповідності педагогічним вимогам МОН.

За визначенням міністерства, дата та номер видачі свідоцтва з формулюванням висновку "Використання у навчальних закладах України дозволяється" зазначається у вихідних даних кожного виду друкованої продукції.

Жебровський повідомляє, що такі дії міністерства направлені на використання у навчально-виховному процесі виключно якісних та безпечних для здоров’я дітей засобів навчання та наголошує на необхідності інформування чиновників відомства про вжиття відповідних заходів .

"Просимо вживати постійних дієвих заходів протягом навчального року, зокрема, шляхом проведення інформаційних нарад, роз’яснювальної роботи серед педагогічного, учнівського колективів та батьків, перевірок тощо, спрямованих на посилення контролю за відповідністю педагогічним вимогам друкованої продукції шкільного асортименту, яка використовується у навчально-виховному процесі, на рівні місцевих органів управління освітою та адміністрацій навчальних закладів і поінформувати Міністерство освіти і науки України до 15 листопада 2013 р. та до 15 березня 2014 р. про результати проведеної роботи", - йдеться у листі, що підписаний заступником міністра освіти і науки України.

Джерело: http://osvita.ua

Переглядів: 874 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.