Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 22:56

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:59
На базі Коровійської школи провели практичний модуль обласного семінару "НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА"

 23 березня 2018 року на базі нашої Коровійської ЗОШ I-III ст. та ще 3-х закладів освіти міста Чернівці пройшов практичний модуль в рамках обласного семінару-практикуму з проблеми «Оновлення змісту освітнього процесу в контексті Нової української школи в умовах викликів сучасності». Його метою було удосконалити управлінські компетенції керівників органів управління освітою Чернівецької області, методичних служб, керівників закладів освіти, голів профспілкових комітетів щодо реалізації компетентнісного підходу та наскрізних змістових ліній Концепції Нової української школи.

   У семінарі взяли участь начальники відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій/міських рад/ОТГ, завідувачі районних/міських методичних кабінетів, голови профспілкових комітетів, представники Ради директорів закладів загальної середньої освіти області, а також керівний склад Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА та ІППО ЧО. 

 Колег-освітян радо зустріла директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк. Гості переглянули відеоролик про діяльність освітнього закладу й вирушили на інтегровані заняття з курсу «Я досліджую світ» з теми «Корисна їжа», які провели вчителі початкових класів Ірина Михайлівна Алексейчук і Олеся Володимирівна Баланюк, де мали змогу познайомитися зі створеним освітнім середовищем для 1-х (пілотних) класів. У рамках роботи семінару також і Ірина Корнеліївна Унгурян, тренер НУШ, викладач кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою ІППОЧО, представила фрагмент педагогічного вікенду «Пріоритетні кроки у підготовці учителя до роботи в умовах Нової української школи». 

  Проведений практичний модуль мав на меті презентувати роботу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. як закладу, який пілотує Новий Державний стандарт початкової загальної освіти та який впроваджує Концепцію Нової української школи. Нам це завдання вдалося реалізувати на високому рівні (наказ Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА  від 03.04.2018 № 155 "Про підсумки проведення обласного семінару-практикуму начальників відділів (управлінь) освітирайдержадміністрацій/міських рад/ОТГ, завідувачів районних/міських методичних служб, голів профспілкових комітетів, представників Ради директорів закладів загальної середньої освіти з проблеми «Оновлення змісту освітнього процесу в контексті Нової української школи в умовах викликів сучасності» на базі закладів освіти міста Чернівці  та Коровійської ЗОШ I-III ст. Глибоцького району")

   

  

   

   

   

  

   

   

   

  

  

 

 

 

Переглядів: 973 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.