Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 01:45

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


14:36
Останній дзвоник 2018/2019 н.р. у Коровійській школі

 Останній дзвоник - це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна замінити. Востаннє лунає дзвоник для наших випускників, який кличе їх у подальший широкий життєвий шлях, сповнених надій. Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами учні востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для деяких учнів він черговий, а для одинадцятикласників - «останній». А це значить - розставання, смуток, добрі побажання. На порозі нове життя - незвичайне, складне, але цікаве і прекрасне.

          На загальношкільне свято завершення 2018/2019 навчального року завітало багато гостей - це і батьки, родичі учнів закладу, їх друзі, а також  Георгій Васильович Придій, голова Глибоцької районної державної адміністрації, Юрій Михайлович Продан, Коровійський сільський голова, Георгій Васильович Флюндра, голова Ради школи.  Гості привітали всіх із радісним святом, побажали випускникам  нових вершин та звершень, бути впевненими у своїх силах і завжди досягати поставленої мети.

        Придій Георгій Васильович вручив учневі 11-А класу Діклевичу Олександру ПРЕМІЮ заслуженого  учителя України Василя Товарницького, за особливі досягнення у навчанні та активну участь у шкільному житті,  а також нагородив преміями учнів, які увійшли до ЮНОЇ ЕЛІТИ Глибоччини  за високі результати у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад - це Чимчинська Анастасія, учениця 8-А класу, Туранська Крістіна, учениця 9-А класу, Савчук Анастасія і Нікіта Адріан, учні 10 класу і також Діклевич Олександр, учень 11-А класу. А ще голова Глибоцької РДА Придій  Г.В. приємно здивував всіх цінним подарунком, подарувавши школі новий проектор.

     Юрій Михайлович  Продан  у своїй промові зазначив , що цьогоріч за наполегливі старання обдарованих і талановитих учнів закладу буде нагородженно грошовою премією і відзначив переможців Всеукраїнського та обласного рівня у різноманітних конкурсах, змаганнях, фестивалях тощо.

 З теплими та приємними словами привітань з нагоди Останнього дзвоника звернулась до всіх директор Коровійської школи Ольга Георгіївна Лупуляк. Вона з гордістю відзначила учнів 3-х, 4-х класів ПОХВАЛЬНИМИ ЛИСТАМИ за високі досягнення у навчанні і нагородила іменною футболкою  кращого учня школи – 2019  Діклевича Олександра, учня 11 –А класу. Найочікуванішою хвилиною, яка же вкотре стала традицією школи, була оголошення  кращих класів. Цього року перемогу втримали другий рік поспіль учні 7-Б класу (серед класів середньої ланки) та учні 9-А класу(серед класів старшої ланки).

      Сьогодні, як завжди школа прощається з нашими випускниками, разом з класними керівниками Чимчинською Оксаною Іванівною та Загоруйко Надією Дмитрівною, адже сьогодні для них пролунав останній у їхньому житті шкільний дзвінок. Коровійська школа сумуватиме за такими гарними учнями, серед яких і Флюндра Ірина, Голова Ради учнівського самоврядування нашої школи. Ірина востаннє звернулася до всіх учнів зі словами вдячності та гордості за своїх рідних вчителів і шкільних однодумців. На завершення передала ФАКЕЛ ЗНАНЬ своїм наступникам – учням 10 класу , побажавши, щоб його полум’я палало, а не тліло, світило, обігрівало та надихало на нові звершення.

     Для всіх ще буде школа і навчання, і вересень покличе на поріг, а випускникам прийшла пора прощання і перед ними відкрито 1000 доріг, отож бажаємо їм гарної, життєвої долі, здійснення заповітних мрій і гордо нести по життю звання випускника Коровійської школи!

    

   

    

    

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 929 | Додав: maryanaeng376 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.