Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 19.04.2024, 19:20

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


12:39
Останній дзвоник пролунав у Коровійській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Почесними гостями свята були: Богдан Михайлович Підлубний – перший заступник Голови Глибоцької районної державної адміністрації, Георгій Васильович Флюндра - Коровійський сільський голова, Намака Олеся Сидорівна – завідувач районним методичним центром, а також батьки, керівники комунальних закладів села та всі ті, чиї серця б’ються разом з серцем нашої школи.

    В цей день ми впевнено можемо з гордістю розповісти всім про свої успіхи та перемоги, похвалитись досягненнями за рік.

   Богдан Михайлович привітав всіх зі святом та вручив почесні нагороди педагогам та дирекції школи. Георгій Васильович Флюндра вручав грамоти  обдарованим учням-призерам та переможцям обласних олімпіад, конкурсів та змагань. Директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк нагородила шкільною відзнакою «КРАЩИЙ УЧЕНЬ-2013» (іменна футболка). Цьогорічним домінантом нагородження стала, як і минулого навчального року, Притуляк Ольга, випускниця школи – президент шкільного учнівського самоврядування. Олеся Сидорівна Намака відмітила роботу школи з обдарованими учнями та нагородила подякою управління освіти Глибоцької РДА дирекцію школи.

Під час святкової лінійки ведучі умовно порівняли школу з сонцем, яке тепло гріє, а дітей з квітами, які тягнуться до його тепла: учень з кожного класу додав яскравий промінчик до «Сонця», щоб воно їх тепло гріло під час роботи пришкільного табору, екскурсій, іспитів, випускних вечорів та канікул. Першокласники привітали випускників із закінченням школи та пообіцяли гарно вчитися, щоб зміною їхньою стати  і на кінець подарували танок з кульками «Прощавай, дитинство!». Випускники 11 класу зі слізьми радості та смутку говорили свої останні прощальні слова і проспівали пісню «Прощавай, любима, школо моя!» , а в кінці юнаки започаткували  музей шкільних реліквій і поповнили його своїми експонатами: шматком граніту знань, який вони 11 років гризли і ще й іншим шматочок залишили, банкою сліз, які вони пролили, ручкою, яка пережила всі контрольні з математики, фізики та хімії, кедами найкращого спортсмена школи, універсальною шпаргалкою завдовжки 2 м – найбільшого ворога і друга учня школи. А учні 2-А та 4 класу протанцювали і заспівали танець та пісню «Канікули», адже всі решта учнів залишаються в школі і мріють про канікули.

Сьогоднішнє свято «Останнього дзвоника» було для всіх урочистим, радісним і затишним. Кожний учень відчував щось особливе: хто радів, що закінчилися уроки і незабаром будуть найдовші канікули, а хтось із сумом стояв на лінійці, розуміючи, що востаннє називаються учнями Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

   

   

   

   

 

Переглядів: 897 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Іванна  
3         3

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.