Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 17:00

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:55
Першість Глибоцького району з настільного тенісу на базі Коровійської школи

  20 березня 2016 року, на базі Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулась командна першість Глибоцького району з настільного тенісу серед дорослих по лінії від культурно-спортивного товариства «Колос». Кожну команду селищної ради представляли три спортсмени  (2 чоловіка і жінка). Згідно з регламентом спортсменам дозволялось виступати за будь-яку селищну раду. Тому, деякі команди були комбіновані і сформовані з мешканців різних сіл Глибоцького району. Також виступати в змаганнях на рівні з дорослими було дозволено і школярам. Всього в змаганнях прийняло участь 13 команд з Глибоки, Коровійської, Волоцької, Чагорської, Камянської, Старововчинецької, Йорданештської та інших сільських та селищних рад. За результатами змагань призова трійка склалася таким чином:

 І місце – Волока (Головач Марін, Гуз Валентін, Павленко Юстіна);

ІІ місце - Чагор (Діклевич Олександр, Вірозуб Олександр, Лещук Валерія);

ІІІ місце – Коровія (Лукашев Дмитро, Чорней Станіслав, Придій Каріна).      

      Свою високу спортивну майстерність уже вкотре продемонстрували вихованці сімейного тандему тренерів Степановського Василя та Степановської Валерії, які вибороли срібну та бронзову медалі. Особливо відзначилася на загальному фоні серед дорослих тенісистів наймолодша за своїм віком команда – це збірна команда з Чагра, яку представляли учень 8 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Діклевич Олександр, учень 6 класу Чагорської ЗОШ І-ІІІ ст. Вірозуб Олександр та учениця 5 класу з Чагра Лещук Валерія.  Ці троє учнів входять до складу збірної Глибоцького району серед школярів та є минулорічними призерами Чемпіонату області.

Серед інших майстрів малої ракетки відзначилися також Чорней Станіслав, учень 8 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. та Придій Каріна, учениця 11 класу Чагорської ЗОШ І-ІІІ ст., які у складі збірної команди Коровії разом з вчителем Коровійської ЗОШ Дмитром Лукашевим здобули бронзову нагороду у першості району з настільного тенісу. Свою високу спортивну майстерність продемонструвала і учениця 5 класу Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Воронка Емілія, яка виступала легіонером за команду Опришени та допомогла їй здобути 6 місце.

           Тож вітаємо наших учнів Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Діклевича Олександра, Чорнея Станіслава, Воронку Емілію та вчителя Дмитра Олексійовича Лукашева з високими здобутками на районних змаганнях з настільного тенісу.

 

Головний суддя змагань – Степановський В.О.

Головний секретар змагань – Телегуз А.І.

Переглядів: 763 | Додав: М_М_Простебі | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.