Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 05:27

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:38
ПРОДОВЖУЄМО СПІВПРАЦЮ. ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ! Дні відкритих дверей в Чернівецькому торговельно-економічному інституті
 

·          Напрям підготовки «Менеджмент»: √ професійне спрямування «Менеджмент організацій торгівлі». Готує фахівців, які можуть  працювати на посаді керівників підприємств різних форм власності  та організаційно-правових форм та їхніх структурних підрозділів, головними та провідними функціональними спеціалістами, керівниками підрозділів установ митної служби, митними брокерами, інспекторами та консультантами, які займаються проблемами управління, маркетингу та менеджменту; існує система підвищення кваліфікації кадрів з менеджменту.

√ професійне спрямування «Менеджмент туристичного бізнесу» фахівці можуть працювати керівниками готельно-туристичних комплексів, туристичних підприємств, підприємств масового харчування, підприємств торгівлі чи інших підрозділів, функціональними спеціалістами (адміністративна робота, матеріально-технічне забезпечення, маркетингова та комерційна діяльність), спеціалістами наукових та навчальних закладів;

√ професійне спрямування «Менеджмент готельного, курортного і туристичного сервісу» готує фахівців, які володіють знаннями зі створення умов для формування ринку послуг готельного, курортного і туристичного сервісу з врахуванням сучасних технологій, здатні вести професійну діяльність в іншому середовищі, знають можливості сучасних інформаційних технологій і використовують методи збору, зберігання і обробки даних при підготовці рішень у галузі своєї спеціалізації.

√ професійне спрямування «Менеджмент митної справи». Здійснює підготовку фах івців для забезпечення організаційно-управлінської, адміністративно-господарської, інформаційно-аналітичної діяльності лінійних і функціональних підрозділів митних установ та підприємств (організацій) різних форм власності, що займаються експортно-імпортними операціями та співпрацюють з митними установами. Спеціалісти можуть працювати на посаді керівників структурних підрозділів, завідувачів та заступників завідувачів митних складів, завідувачами (директорами) магазинів (Duty Free), менеджерами з міжнародних перевезень, менеджерами з аналізу зовнішньоекономічної діяльності підприємства, митними інспекторами, митними брокерами, інспекторами з експорту.

√ професійне спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Випускники можуть працювати керівниками організацій, підприємств різних форм власності та організаційно-правових форм господарювання, органів державного регулювання, керівниками зовнішньоторговельних та зовнішньоекономічних об’єднань, фірм, спільних підприємств, комерсантами.

√ професійне спрямування «Менеджмент персоналу». Готує фахівців для майбутньої роботи у сфері управління людськими ресурсами на підприємствах всіх форм власності та видів діяльності. Випускники можуть працювати на посадах керівників та провідних спеціалістів різних рівнів, менеджерами з персоналу, рекрутерами (фахівець з підбору персоналу), науковими співробітниками, викладачами, тренерами навчального центру.

·          Напрям підготовки «Туризм», √ професійне спрямування «Туризм». Готує фахівців для роботи в сфері туризму на посадах керівників туристичних бюро та агентств, організаторів внутрішнього туризму, організаторів подорожей та екскурсій з врахуванням сучасних вимог до туроператорської та турагенської діяльності. Оволодіння цією спеціальністю забезпечує знання сучасних інформаційних технологій та організаційно-правових форм господарювання.

·          Напрям підготовки «Економічна кібернетика», √ професійне спрямування «Економічна кібернетика». Дає вищу освіту в галузі інформатики та готує кваліфікованих спеціалістів з економіки, що вільно володіють сучасною комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням. Основний акцент робиться на поглиблене вивчення мов програмування, серверів баз даних, інтернет-технологій, віддаленого доступу до інформаційних систем, створення автоматизованих робочих місць. Фахівці з цієї спеціалізації можуть обіймати такі посади: керівник підрозділів комп’ютерних послуг, аналітик комп’ютерних систем; розробник комп’ютерних систем; консультант з ефективності підприємства; інформаційний аналітик; системний адміністратор, менеджер інформаційних технологій; математик-економіст. Фахівці з цієї спеціалізації можуть обіймати такі посади: керівник підрозділу інформаційного відділення, розробник банківських інформаційних систем; керівник підрозділів комп’ютерних послуг; аналітик комп’ютерних систем; консультант з ефективності підприємства; інформаційний аналітик; системний аналітик; системний адміністратор банківських інформаційних систем;  менеджер інформаційних технологій.

·          Напрям підготовки «Міжнародна економіка», √ професійне спрямування «Міжнародна економіка». Спеціаліст підготовлений до роботи на підприємствах та організаціях, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність. Фахівці з цієї спеціальності можуть працювати керівниками зовнішньоторговельних та зовнішньоекономічних об’єднань, фірм, спільних підприємств та їхніх структурних  підрозділів, комісіонерами, валютними брокерами, комерсантами, консультантами з міжнародної торгівлі, експертами з міжнародної економіки, спеціалістами наукових та навчальних закладів.

·          Напрям підготовки «Фінанси і кредит», √ професійні спрямування: «Державні фінанси», «Банківська справа». Готує фахівців для майбутньої роботи у системі Міністерства фінансів України, органів Державного казначейства, Державної податкової адміністрації, у планово-економічній, організаційно-управлінській та науково-дослідній сферах, в аудиторських службах,  у середніх та вищих навчальних закладах. При цьому фахівці з цієї спеціальності можуть працювати на посадах керівників та спеціалістів різного рівня, експертів у спеціалізованих факторингових, лізингових, інвестиційних компаніях, ріелтерських, брокерсько-дилерських фірмах,  банківських та інших державних установах, що регулюють функціонування фінансового ринку.

√ професійне спрямування «Фінанси підприємства». Здійснює підготовку фахівців, які можуть працювати на посадах керівників підприємств національної економіки та їх структурних підрозділів, фахівцями з фінансово-економічної безпеки, з депозитарної діяльності, фахівцями з управління активами, з біржових операцій, зі страхування фінансовими аналітиками, брокерами та дилерами з цінних паперів, біржовими маклерами, фахівцями, експертами з оцінки майна, митними інспекторами, інспекторами з експорту, спеціалістами у наукових та навчальних закладах.

·          Напрям підготовки «Облік і аудит», √ професійне спрямування «Облік і аудит в підприємництві». Готує фахівців з обліку, аналізу та аудиту для центрального банку, комерційних та державних банків, аудиторських фірм, органів державного та відомчого контролю, контрольних підрозділів, суб’єктів підприємництва усіх рівнів і форм власності, фінансових органів, навчальних закладів системи вищої та середньоспеціальної освіти, які працюють на посадах головного бухгалтера, головного економіста, провідного економіста, аудитора, ревізора, податкового інспектора, консультанта з економічних питань, спеціаліста з фінансового аналізу.

·          Напрям підготовки «Економіка підприємства», √ професійне спрямування «Економіка підприємства». Готує фахівців, які можуть обіймати посади керівників підприємств та їхніх структурних підрозділів, функціональними спеціалістами, консультантами з економічних питань на підприємствах різних форм власності чи організаційно-правових форм господарювання.

·          Напрям підготовки «Маркетинг», √ професійне спрямування «Маркетинг», «Рекламний бізнес» Готує фахівців, що можуть працювати на посадах керівників та спеціалістів маркетингових служб різного рівня у спеціалізованих фінансових, інвестиційних, страхових, лізингових, інформаційно-консалтингових, ріелтерських, брокерсько-дилерських фірмах; банківських установах, недержавних пенсійних фондах, а також спеціалізованих маркетингових компаніях.

·          Напрям підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», √ професійне спрямування «Товарознавство і торговельне підприємництво»,  «Товарознавство та експертиза в митній справі». Готує фахівців для майбутньої роботи на посадах:  товарознавця-аудитора, товарознавця-менеджера, керівника структурного підрозділу державних, спільних та приватних експортно-імпортних установ і підприємств, менеджера із захисту прав споживачів, наукового співробітника та викладача. Оволодіння цією спеціальністю забезпечує знання по просуванню продукції в роздрібній торгівлі, формування асортименту товарів за потребами споживачів з використанням організаційно-технічних та різноманітних рекламних засобів.

·          Напрям підготовки «Харчові технології та інженерія», √ професійне спрямування «Технології в ресторанному господарстві». Здійснює підготовку фахівців для організаційно-управлінської діяльності у галузі  ресторанного бізнесу, які обійматимуть посади директорів ресторанів, метрдотелів, спеціалістів у підрозділах виробництва, реалізації та організації споживання товарів, продукції харчування та послуг (начальник виробництва у ресторанах, технолог, шеф-кухар).

·          Напрям підготовки «Готельно-ресторанна справа», √ професійне спрямування «Готельно-ресторанна справа» Здійснює підготовку фахівців, які обійматимуть посади керівників закладів ресторанного господарства, готельних комплексів різних типів та їх структурних підрозділів, санаторно-курортних закладів, пансіонатів, будинків відпочинку; функціональними спеціалістами (адміністративна робота, матеріально-технічне забезпечення, маркетингова та комерційна діяльність); спеціалістами у наукових та навчальних закладах.

 

Увага! Особи, які здобули повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше, мають право брати участь у конкурсі за результатами ЗНО або за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі за їх вибором.

 

Щиро запрошуємо до нашого інституту!

Переглядів: 811 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.