Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 19.04.2024, 12:48

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:45
ПРОЕКТ Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2016 році

Міністерством освіти і науки розроблено Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2016 році (Проект Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2016 році .)
Документ містить ряд новацій, які після їх громадського обговорення, можуть стати нормами, що встановлять правила вступної кампанії у 2016 році.
Зокрема, проектом документа передбачено, що абітурієнти, які вступатимуть до українських вишів для здобуття ступенів молодшого бакалавра, бакалавра, а також магістра і спеціаліста медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань, на основі повної загальної середньої освіти на денну форму навчання, подаватимуть заяви про вступ тільки в електронній формі. Подання заяв в електронній формі на освітні програми, на яких не передбачається прийому за державні кошти, обмежуватиме не буде.
Усі інші категорії вступників зможуть подавати заяви тільки в паперовій формі. Вони подаватимуть заяви не більше ніж до п'яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж три заяви у кожному з них.
Вищі навчальні заклади у своїх правилах прийому встановлюватимуть перелік та кількість сертифікатів ЗНО, рівень складності (базовий або поглиблений) завдань ЗНО. Разом з тим, Умовами вступу передбачено, що для конкурсного відбору осіб, які вступають до вищих навчальних закладів для здобуття ступеня бакалавра, зараховуватимуться бали сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (результати вступних екзаменів, творчих конкурсів) з трьох (чотирьох) предметів. При цьому один предмет може встановлюватись на вибір вступника.
Для конкурсного відбору осіб, які вступають до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та ступеня молодшого бакалавра будуть зараховуватися бали сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з двох предметів. Один з предметів буде замінюватися конкурсом творчих або фізичних здібностей, якщо він передбачений для вступу на певну спеціальність. Обов'язковим конкурсним предметом у 2016 році буде українська мова та література.
Проектом документа також передбачено, що постраждалим учасникам акцій громадянського протесту в період Революції Гідності, які отримали інвалідність, військовослужбовцям, демобілізованим із зони проведення антитерористичної операції, та особам, які закінчили загальноосвітні навчальні заклади до 2011 року включно може бути зарахований бал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з тесту загальних навчальних компетентностей. Вступники, які подаватимуть сертифікат з тесту загальних навчальних компетентностей,допускатимуться до участі у конкурсі незалежно від кількості балів у ньому.

Переглядів: 799 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.