Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 06:01

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:16
Рік ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ відзначили в Коровійській школі

 Ось вже 5 років, як у Коровійській школі вивчається французька мова (як друга іноземна). В рамках відзначення Року ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ з 18 по 22 березня 2019 року був проведений Тиждень французької мови. Протягом усього тижня учні мали можливість насолоджуватися франкомовною літературою, піснею та франкомовним кіно. Учні нашої школи демонстрували набуті знання та практичні уміння в іншомовному спілкуванні, розкривали свої таланти. Вони взяли активну участь у всіх заходах, адже були підготовлені на високому рівні та відзначилися цікавістю і енергійністю.

Розпочався тиждень з перегляду відео-презентації на тему «La France dans le monde». Учні мали можливість більше дізнатися про Францію, її традиції та культуру. Також учні представляли газети на тему «Франція – це країна…» Їм було запропоновано осмислити, що для них означає поняття «Франція», обрати поняття, яке найбільш пов’язане із даною країною, показує її традиції, самобутність. Учні повинні були не тільки намалювати газету, але і пояснити свою думку, надати якусь цікаву інформацію. Так, учні 6-Б класу підготували газету на тему «Їжа Франції». Для учнів 7-А класу Франція – це насамперед країна видатних місць, що стали відомими у всьому світі. Учні 9-А уявляють Францію, як країну моди, а учні 9-Б обрали тему «Музика Франції». Таким чином, учні показали як кожен із них уявляє країну, мову якої вивчає.

         Також на уроках французької мови  учні 9-х класів подивилися мюзикл « Ромео і Джульєта», а учні 7-А класу переглянули відео « Визначні місця Франції». Для 6-Б класу було запропоноване інтерв'ю «Quest-ce que je sais de la France?», де учні відповідали на запитання, що вони знають про Францію.

Фінальним акордом тижня французької мови став позакласний виховний захід, проведений вчителем французької мови Палагнюк Ольгою Олександріною та учнями 6-Б, 7-А, 9-А, 9-Б та 10 класів  на тему «Apprenons la langue française! – Вивчаймо французьку мову!». Під час заходу зі сцени лунали французькі пісні та мелодії. Учні 10 класу виконали пісню Zaz « Je veux ». У виконанні учнів 6-Б класу прозвучала пісня «A lcole (Вчать у школі)», а учениця 9-А класу Флюндра Аліна виконала поезію французького класика Поля Верлена «Il pleurе dans mon сoeur». Завдяки мультимедійній презентації глядачі отримали можливість здійснити уявну подорож Францією та Парижем, та дізнатися багато нового на цікавого про французьку мову. Перлиною вечора став французький вальс у виконанні учнів 7-А класу, які занурили всіх у прекрасний світ танцю. Свято завершили відомою французькою піснею Joe Dassin «Aux Champs-Elysées», яку виконали всі учаснки свята. Присутні в залі змогли відчути шарм французької мови. Цим заходом учні нашої школи довели, що люблять французьку мову і гордяться, що мають можливість вивчати її. Адже недаремно говорять: «Чим більше мов ти знаєш, тим більше ти людина».

  

   

    

    

 

Переглядів: 863 | Додав: maryanaeng376 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.