Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 29.03.2024, 04:38

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


00:18
СПОРТУ БАГАТО НЕ БУВАЄ! Тиждень фізичного виховання та спорту у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст.!

В рамках роботи предметного тижня, присвяченого фізичному виховання та спорту, який триває у Коровійській школі з 11 по 15 вересня 2017 року, у понеділок, у кожному з 21 класів школи відбулись виховні справи з класними керівниками, які були присвячені темі "Спортивне і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру". Педагог-організатор Іванна Ігорівна Поп підготувала тематичну лінійку під гаслом "Швидше. Вище. Сильніше", де діти в невимушеній довірливій обстановці мали можливість поспілкуватися щодо спортивної мотивації та переглянули короткометражний ролик на цю ж тематику.

   А вівторок відзначився незвичною ранковою гімнастикою, яку проводили не вчителі фізкультури, а вчитель хореографії Чорней Мирослав Костянтинович, бо танці - це також СПОРТ.

 Четвер виявився найспортивнішим днем тижня, адже 14 вересня школу відвідав видатний спортсмен, наш земляк з с.Карапчев, переможець та призер багатьох міжнародних змагань з армреслінгу Маріус Байка, який дав досить мудрі та правильні настанови й поради учням щодо досягнення своїх цілей у житті, після чого Маріус разом зі своїм вихованцем, провели майстер-клас та продемонстрували свої вміння. Учні також мали можливість змагатись і випробувати свої сили.

   Цього ж дня до школи була запрошена Волощук Марина - інструктор з групових програм та фітнес тренер в м. Чернівці, з майстер-класом для дівчат 7-10 класів. Тренування не залишило байдужою жодну її учасницю, всі були у захваті, повні енергії та позитивних емоцій, щоправда втратили чимало калорій після інтенсивного тренування. В хлопчиків також виникло бажання зайнятись такого роду тренуванням.

  У той, час поки старшокласники набирались порад від чемпіонів та займались спортом з провідними спортсменами Чернівців, молодші учні 2-5-х класів змагались у шкільній спартакіаді. Результати якої стануть відомі незабаром!

  Приносимо велику ВДЯЧНІСТЬ спортсменам, які пішли на співпрацю з школою і погодились приїхати, а також власним прикладом закликали дітей займатись спортом і мотивували вести здоровий спосіб життя, адже тільки так можна впевнено підійматися на вершини п'єдесталів!

(план заходів тут ---> https://drive.google.com/open?id=0B62G0qQ03qkwVFVtMTdWQXhoQ2c)

   

  

 

 

 

Переглядів: 911 | Додав: ivannapop19 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.