Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 07:42

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:10
Свято "ЗУСТРІЧ З ЮНІСТЮ" очима Руснак Л.В., уч. укр. мови та літ. школи, кл. кер. ювілейного випуску, яка на заслуженому відпочинку.

 Коровія… Приміське село на Буковині. Гарне, наче мрія. Кажуть так про Коровію.

   А на найвищому її пагорбі возвеличився храм науки – Коровійська загальноосвітня школа I-III ступенів. Школа велика, гарна, сучасна. Перед нею виріс гай білокорих берізок. А між берізками – стежина, яка веде до самої школи. Щодня сюди поспішають школярі.

    Та сьогодні, 03 лютого 2018 року, особливий день – свято зустрічі з випускниками. Алеєю йдуть колишні – поважні, вже й сивочолі, випускники-ювіляри. Слово «школа» у кожного з них пов’язане з приємними спогадами дитинства й юності, з легким смутком першої любові й безмежності мрій. І кожному хочеться поринути в той прекрасний час і торкнутися світлої безтурботності.

    У коридорах школи гамірно. Чути сміх, веселі вигуки у колі ровесників.

    Та ось нарешті лунає дзвінок, який скликає гостей в актовий зал – місце зустрічі.

  Право розпочати вечір спогадів надається директору школи Ользі Георгіївні Лупуляк. Вона вітає всіх зі святом і не без гордості розповідає про те, що в районному рейтингу за усіма показниками Коровійська загальноосвітня школа I-III ступенів займає одне з кращих місць. Щиро завдячує за успіхи своєму гарному трудолюбивому вчительському колективу. Ювілярам Ольга Георгіївна передає пам'ятну  «Книгу випускників», в якій гості запишуть найтепліші слова в адрес школи, педагогам, організаторам свята.

  Далі господарями вечора стають одинадцятикласники на чолі з класним керівником Юліаною Василівною Рюхтіною.

  Ведучий із болем у серці промовляє: «Сьогодні свято. Але ніколи не забуваймо тих, хто не з нами, хто вже ніколи не прийде сюди»...Усі присутні вшанували пам'ять про тих, кого вже немає та полеглих в АТО хвилиною мовчання

   Ведучі вечора пропонують ювілярам фільм-екскурсію по школі, адже не всі з них навчалися в новій будівлі. По-доброму  можна позаздрити теперішнім учням і тим умовам, у яких вони навчаються. 

  Організатори заходу підготували відеорепортажі з інтерв'ю дітей ювілярів, які зараз навчаються в школі. Захоплено дивляться фільми батьки-ювіляри, радіють за своїх дітей.

  Настають і найурочистіші хвилини вечора. Звучить розповідь про найстарших ювілярів – тих, хто 30 літ тому закінчили школу (класовод Зіневич В.П., класний керівник Чобан В.А.). Їм запропонували переглянути фільм-презентацію про своє шкільне життя. Ювіляри радіють, адже подекуди траплялися такі фото, про які давно забули. Після цього на сцену запрошується самі ювіляри з класоводами  і класними керівниками. Учителі пригадують цікаві історії з життя учнів у дитинстві, в старших класах. Двом ювілярам пропонують сісти за парту «Місце зустрічі», де вже на цікавих аркушах заготовлені запитання з шкільного життя. Ювіляри дають відповіді – весело, з гумором. 

    Одні за одними запрошуються на сцену ювіляри, а їх - чимало: 25-тирічні (класовод Голуб О.О., класний керівник Костиль В.О.); 20-річні (класовод Білоус К.І., Сідор М.Д., класні керівники Дорош В.М, Загоруйко Н.Д.); 15-річні (класоводи Косован В.І. та Бабій М.Г., класні керівники Присяжнюк В.Й., Мартинюк Д.Н.); 10-річні (класоводи Білоус К.І., класні керівники Зіневич В.П. та Чимчинська О.І.). Від кожного класу-ювіляра були виступи вчителів і випускників, цікаві фото презентації, запитання-відповіді за партою. Гарними, цікавими були номери художньої самодіяльності, присвячені ювілярам: пісні, сценки, танці. 

   Щиро вдячні були гості. Таки повернулися до ювілярів призабуті почуття, шкільні радощі. І це було так прекрасно!!!

  Насамкінець від імені тих випускників, які лише рік, як покинули школу, виступила вже студентка І курсу філологічного факультету ЧНУ ім.Ю.Федьковича - Марчук Наталія, яка розповіла про життя своїх однокласників.

    Вже вечір заглядав у вікна залу, а закінчувалась лише І частина вечора-зустрічі. Директор школи Лупуляк О.Г. подякувала 11 класу, класному керівнику Ю.В.Рюхтіній, заступнику з виховної роботи М.М.Простебі, вчителю музики Скутару К.Д. і всім, хто був причетний до підготовки найкращого свята року – зустрічі з випускниками. Подякувала ювілярам за любов до школи, побажала кожному успіхів у вихованні дітей і ніколи не забувати рідну альма-матір і вчителів.

   На цьому свято не закінчувалось, а переходило в рідні класи, де вже їх зустрічали класоводи і класні керівники. Згадували шкільні будні і свята, екскурсії, заглядали у збережені вчителями учнівські зошити, малюнки. Не забули і про свої заслужені перемоги у здобутті знань, в олімпіадах. Про все…

  Найбільше таких зустрічей випало на класного керівника 5-тирічного, 10-ти річного і 30-тирічного випусків – Віру Петрівну Зіневич, яка цього року відзначатиме 50-літній ювілей учительської праці, а сама також випускниця Коровійської школи. 

   Ювіляри складали щиру подяку добрим і мудрим учителям, які так багато зробили, щоб вони стали справжніми людьми, знайшли своє покликання, не розгубилися і не загубилися в цьому складному житті.

   Учителям молодого покоління побажали творчого неспокою, успіхів у праці.

  Ювіляри, випускники різних років висловили подяку директору школи О.Г.Лупуляк, яка, мов справжній капітан корабля, веде рідну школу до нових висот. Так тримати!

Руснак Л.В., учитель української мови та літератури

Коровійської школи, класний керівник ювілейного випуску (на заслуженому відпочинку)

Переглядів: 1042 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Іванна  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.