Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 04:35

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:44
Тиждень хімії у Коровійському ліцеї

     Хімія - це справді красива та цікава наука, а її масштабність та важливість ніяк не перебільшення!

     І справді тиждень виявився насиченим, адже з 3 по 7 квітня учні Коровійського ліцею мандрували "стежинами" хімії.

     Змістовні, феєричні, дослідницькі заходи активно залучали учнів проявити свою творчість та креативність: дізнались про великі хімічні відкриття, українських вчених-хіміків та їх досягнення в науці, випробовували свої сили в конкурсах, інтелектуальних іграх, при розв'язанні кросворди, ребусів, головоломок та навіть здійснили ряд пізнавальних дослідів.

     Як роздатковий матеріал учнями 10 та 11 класів були виготовлені лепбуки з тем «Вуглеводні» та «Метали». І знову на допомогу у візуалізації прийшли сучасні імерсивні методи навчання та технології віртуальної та доповненої реальності. Так, для теми «Вода»  семикласники підготували лепбуки та «оживили» їх використовуючи свої творчі здібності. Протягом тижня проводився  конкурс на кращий хімічний мем, де першіть одержали учні 8-х класів.
          Про можливості ще одного застосунку, який є актуальним для новітнього інтерактивного навчання, особливо під час проведення експерименту, дізналися учні 8-х класів. За допомогою мобільного телефону та додатку ARBooK, юні дослідники-експериментатори провели онлайн-досліди з тем: «Генетичні зв’язки між класами неорганічних сполук» та «Добування солей з простих речовин».
        Працюючи в інтернет просторі учні 9-х класів продемонстрували свою повагу та любов до хімії, взявши активну участь у хімічному вебквесті.
        В реаліях сьогодення, на жаль, подорожі учнів можуть здійснювати лише віртуально, однак не менш цікаво. Саме такою уявною та пізнавальною подорожжю для учнів 7-а класу була мандрівка хімічною лабораторією.
        Кожен день був насичений цікавими, інноваційними та практичними заходами. А саме: майстер-клас «Виготовлення патріотичного мила», відеофільм: «Дії під час хімічної та радіаційної небезпеки», онлайн-гра «Властивості металів», вікторина «Хімія та кухня»,, онлайн-аукціон «Цікаві факти про хімію»,  онлайн-челендж «Цікаві експерименти в домашніх умовах», вебквест «Підкорювачі вершин».
          Під час заходів здобувачі освіти мали змогу осмислити поширеність хімічних процесів у природі, застосування хімії у всіх сферах людської діяльності.

        А що ж робили наші початківці? Найменші вихованці у холі закладу мали змогу дізнатися та розфарбувати найвідоміші хімічні прилади та речовини.

Тепер ми точно знаємо, що хімія - це не нудно!

ХІМІЯ - ЦЕ ВЕСЕЛО, ТВОРЧО ТА КРЕАТИВНО!

ВИВЧАЄМО ХІМІЮ РАЗОМ!

#ТижденьХімії

#КоровійськийЛіцей

#МайбутніВченіТаДослідники

            

Переглядів: 270 | Додав: olkamoskaluk0710 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.