Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 29.03.2024, 04:53

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:04
У залі засідань Глибоцької районної ради вшановували ЮНУ ЕЛІТУ ГЛИБОЧЧИНИ

 24 травня 2017 р. у залі засідань районної ради відбулася церемонія нагородження переможців та призерів учнівських олімпіад та конкурсів «Юна еліта Глибоччини - 2017», учасниками якої були й учні Коровійської школи (Чімбру Марина, Простебі Ірина та Чорней Роман) на чолі з директором Ольгою Георгіївною Лупуляк.

     На святі були присутні гості, які прийшли розділити гордість та радість за молоду творчу еліту району: Барарюк Василь Іванович - начальник управління освіти Глибоцької райдержадміністрації; Коломієць Віталій Кирилович - перший заступник голови Глибоцької райдержадміністрації; Петро Володимирович Панчук- голова Глибоцької районної ради; Григорій Степанович Ванзуряк- голова Глибоцької ОТГ ; Лазурко Світлана Іллівна – голова районного комітету профспілки працівників освіти, а також серед почесних гостей – представники районної преси, керівництво районних відділень Ощадбанку та Приватбанку, фінансових структур, що підтримують юну інтелектуальну обдарованість, дирекції шкіл, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та гімназії, навчальних закладів, що плекають юну еліту Глибоччини.

  Кожному з 54 учнів району було вручено грошову винагороду. Так відзначали тих, кому пощастило представляти область на заключних етапах олімпіад та конкурсів.

     «Робота з обдарованими дітьми, забезпечення якісних умов для навчання та розвитку кожної дитини- одне з основних завдань, що виконує управління освіти. З гордістю доповідаю усім шановним присутнім, що юна інтелектуальна еліта району і цьогоріч вкотре довела, що у навчальних закладах Глибоччини працюють високопрофесійні педагоги і навчаються найкращі учні. Сьогодні ми вшановуємо їх наполегливу працю, їх прагнення до самовдосконалення, їх роботу над собою і перемоги на обласних та державних олімпіадах та конкурсах. Цьогорічна збірка-каталог «Юна еліта глибоччини-2017» вже внесла імена кращих у історію успіху освітнього простору Глибоччини.», - наголосила у виступі завідувач РМЦ Олеся Намака.

     Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації оголосило подяку за високий рівень організації роботи з обдарованими учнями дирекціям Глибоцького ліцею, Карапчівського ліцею, Старововчинецького ліцею, Кам’янської ЗОШ, Димківської НВК, Купського НВК, Йорданештської ЗОШ №2, Чагорської ЗОШ, Опришенської ЗОШ, Коровійської ЗОШ, Глибоцької гімназії, Сучевенської ЗОШ, Багринівської ЗОШ, Молодійської ЗОШ, Тереблеченської ЗОШ №1.

    «Любі діти, шановні вчителі! Ви-надія держави, гордість району і області, цвіт нації. Дякую за працю, сумління і значні здобутки в інтелектуальному марафоні 2016-2017 року!»- підкреслив у виступі начальник управління освіти Глибоцької РДА Барарюк Василь Іванович.

    Окремі слова подяки-педагогам, батькам, працівникам управління освіти, методичного центру за вміння розпізнати талант і всебічне сприяння його розвитку.

  Найкращі слова подяки-найбільшим фінансовим установам України- ОЩАДБАНКУ ТА ПРИВАТБАНКУ за можливість подарувати кожній дитині «Кобзар» - настільну книгу кожного свідомого українця, патріота держави.

   Щира вдячність районній владі за те, що дбає про удосконалення освітнього простору району та вшанування творчих учнів, талановитих педагогів та відзначення кращих керівників навчальних закладів.

   Свято пройшло в піднесеній атмосфері, залишило в серцях дітей та вчителів незабутні враження.

  

  

 

За матеріалами http://glibosvit.ucoz.ua/news/juna_elita_glibochchini_2017/2017-05-24-5679

Переглядів: 926 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.