Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 22:54

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


13:43
Участь учнів школи творчому ЗВІТІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ Чернівецької області

15 травня 2013 року учні випускних класів Коровійської школи взяли участь у творчому ЗВІТІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ Чернівецької області, який відбувся у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка м. Чернівці, де учні професійно-навчальних закладів презентували свої роботи на ярмарку професій, а на сцені Літнього театру відбулася демонстрація моделей одягу та зачісок учнями ВПУ №3, ПТУ№8 м.Чернівці. Серед поважних гостей були: М.М.Папієв, голова Чернівецької обласної державної адміністрації; ; 
В.М.Маніліч, заступник голови Чернівецької обласної ради; М.Й.Бауер, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА; Л.М.Тарангул, заступник директора Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА;Г.І.Білянін, директор ІППОЧО; Т.С.Богачик, заступник директора ІППОЧО; С.І.Прінько, начальник Групи моніторингу системи освіти, господарського обслуговування та аудиту установ освіти областіО.М.Паномаренко, начальник відділу фахової освіти, ліцензування та атестації управління освіти і науки Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА; керівники підприємств; начальники управлінь Департаменту освіти і науки; керівники вищих навчальних закладів І-ІІ р. акредитації; ветерани професійно-технічної освіти, учні та педагоги.

 У привітальному зверненні М.Й.Бауера було зазначено:«Понад 3 млн. гривень заробили в минулому році профтехучилища нашого краю. Велике спасибі вам за сумлінну і творчу працю. Вже традиційними стали творчі звіти, які з року в рік набувають все більшої ваги. Сьогодні ми можемо сказати з впевненістю, що вищі професійно-технічні училища впевнено розвиваються. Окремі училища за розвитком технічно-матеріальної бази кращі, ніж вищі навчальні заклади» .

Михайло Папієв підкреслив, що випускники професійно-технічних навчальних закладів мають бути забезпечені робочими місцями та гідної заробітною платою. «Цього року 3145 випускників вийдуть на ринок праці з підготовленою професією. Найбільший сьогодні внесок у формування внутрішнього валового продукту України дає саме професійно-технічна освіта. Саме ви сьогодні формуєте і ринок промислової продукції, і ринок послуг. Україна тільки тоді стане економічно могутньою, соціально захищеною державою, коли буде працювати виробництво. За вами майбутнє країни», – зазначив губернатор краю.

На завершення учасники художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів подарували присутнім святковий концерт.

Переглядів: 789 | Додав: Лупуляк_О_Г | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.