Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 05:36

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:58
Урочисте вручення документів про освіту випускникам 9-х класів Коровійської школи!
 31 травня 2012 року «відпливали» від шкільного порога 33 випускники дев'ятих класів зі своїми лоцманами - Чимчинською О.І. та Флюндрою Ю.В. (класними керівниками) та Крецу М.П. (першою вчителькою).  Саме відпливали, адже кожному, хто завітав до Коровійської школи, з першого погляду  було зрозуміло, що випускний вечір був повністю присвячений морській тематиці. Звичне шкільне подвір'я перетворилося на велику бригантину, яка пливла по морських хвилях. Сонечко весело посміхалося їй вслід, а чайки літали близько над водою.
  На нашу шкільну "палубу" випускники заходили парами під шум моря, бурхливі оплески гостей та супровід прекрасних мелодій, а ще спеціально для кожного з них написаних віршованих рядків, які з усією душею та любов'ю читали своїм дорогим дітям самі класні керівники.
  Ведучими свята були капітан Станіслав Пігун та його помічниця Ольга Притуляк.  Щоб привітати випускників на свято завітав перший заступник голови Глибоцької райдержадміністрації Богдан Михайлович Підлубний, який був запрошений до урочистого вручення випускникам свідоцтв про базову загальну середню освіту. 
  Але не все було так легко й просто. Для того, щоб вручити дев'ятикласникам свідоцтва, виявилося, що директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк змушена була виміняти їх на карту скарбів у піратів, які до речі також завітали на свято. Під час "плавання" дівчинка з квіткою-семиквіткою виконувала бажання випускників. Серед них був і гарний подарунок від першої вчительки Марії Петрівни Крецу - вітальні слова та буковинський танок її теперішніх учнів, першокласників. 
 Прекрасна Асоль подарувала випускникам свій корабель з пурпуровими вітрилами. А разом з тим побажала, щоб всі їх мрії збулися. Тоді кожен учень загадав своє найзаповітніше бажання. яке, сподіватимемося, здійсниться. 
  А коли діти дякували своїм батькам, а ті благословляли їх хлібом та сіллю на вишитому рушнику, сама матінка-природа послала своє благословення, кроплячи всіх легеньким дощиком. І не дивлячись на дощ, діти закружляли у святковому вальсі своїх батьків, а потім урочисто покинули шкільне подвір’я – віддали швартові і корабель відплив у «Доросле незвідане життя!»
Тож, нехай всі мрії випускників здійсняться. 
В щасливу путь!
 Легкого їм плавання!!!
  
   
   
   
Переглядів: 1501 | Додав: М_М_Простебі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Дирекція  
Публікація на сайті ГУОН Чернівецької ОДА http://oblosvita.com/navigac....ovijsko yi-shkoli-glibockogo-rajonu.html
roll roll roll

3 О_С_Намака  
творчість-без меж!!!!!МОЛОДЦІІІІ! heart heart

2 Юлія  
biggrin applause applause applause good good good

1 Іноземець  
applause applause applause applause good good good good good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.