Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 14:18

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:01
В КОРОВІЙСЬКІЙ ШКОЛІ відбулися НОВОРІЧНІ СВЯТА

 Закінчення першого семестру навчального року  співпадає з довгоочікуваними Новорічними  та Різдвяними святами, яких так чекають  і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у  їх серцях віру в чудеса, тому ми підримуємо традицію святкування Нового року всією шкільною родиною, бо це свято, коли чудеса трапляються щосекунди і здійснюють наші мрії. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками,  яскраво-казковим  бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом   навколо красуні-ялинки.

     Чекали і дочекались!   24 грудня,  у школі відбулося відкриття шкільної  новорічної ялинки, на якому діти дружно, як в дитинстві вигукували слова: "Один, два, три, ялинонько світи!".

    А найголовнішим святом для всіх - це Новорічні свята. Всі учні Коровійської школи ретельно готувалися до цього свята. Організували у холі новорічно-різдвяну виставку,  отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій,  показали свої таланти  під час  виступів, проявили  увагу, спритність,  ерудованість  у конкурсах та вікторинах. У всіх  був чудовий і радісний настрій.  На Новорічному вогнику  учні 6-7-их класів показували свої виступи в  трьох категоріях: новорічно-різдвяна пісня, попурі новорічних пародій і талант класу. Учні побачили на сцені танці Майкла Джексона, Верки Сердючки, Время и Стекло та ін. Також дітки брали учать в різноманітних конкурсах та естафетах.

   А учням 1-5 класів теж було весело та цікаво, адже для них грали справжні актори-аніматори. Вони заманили дітей в казку і проводили з ними багато ігор та змагань. 

   А на новорічному заході  8-11 класів чого тільки не було?! Переглянули молодіжний серіал "Школа" і популярне тревел-шоу "Світ навиворіт", побували в чарівній казці, побачили як працює медична реформа, дізналися дещо нового про соціальні мережі і звичайно ж,  почули багато гарних новорічних пісень та колядок.

Всім було весело та цікаво! Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго! А наступний рік буде для всіх в десятки разів успішнішим, аніж попередній!

Дякуємо організаторам Новорічного дійства – учням, батькам та вчителям! Бажаємо успіхів у новому 2019 році.

    

    

    

   

    

   

    

 

    

БІЛЬШЕ ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

 https://photos.app.goo.gl/BuUj2k79L8kbSfwi8

https://photos.app.goo.gl/4NPSRyqaMqbJ2LLy6

Переглядів: 812 | Додав: maryanaeng376 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.