Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 19.04.2024, 03:08

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


21:53
Випускний вечір - 2012!
11 травня 2012 р., прозвучав прощальний вальс для шістнадцяти випускників Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Цей травневий вечір запамятається не лише випускникам, батькам й вчителям, а й всім жителям села Коровія, адже знімався останній етап ТЕЛЕВІЗІЙНОЇ програми "Королева балу". Всі з нетерпінням чекали на появу випускниць-учасниць телешоу. Знімальна група телеканалу "ТЕТ" добре постралася, щоб здивувати вимогливу публіку. Дівчат-красунь підвозили на випускний бал на шикарних машинах, де їх радо зустрічали. А найнеочікуванішою для всіх видалася поява випускниці Рахманчук Анастасії на самокаті.  В ось, коли пристрасті присутніх на святі трішки вляглися, розпочалася урочиста частина випускного вечора. Ведучими свята були найкращі учні 9, 10 класу Притуляк Ольга та Пігун Станіслав, Мунтян Олександр. З рук директора школи Ольги Георгіївни Лупуляк  та найпочесніших гостей: Підлубного Богдана Михайловича - першого заступника голови Глибоцької райдержадміністрації, сільського голови -Флюндри Георгія Васильовича, завідуючої РМЦ Глибоцького управління освіти -Намаки Олесі Сидорівни випускники одержали золоту та срібну медалі, атестати про повну загальну середню освіту та похвальні грамоти.
   Нвступний вир присрастей та емоцій був після появи ведучої програми "Королева балу" Інни Цимбалюк - "Міс -Україна-Всесвіт", яка привітала випускниць і провела голосування. Учні школи, а також всі присутні дуже шкодували, що не змогли взяти участь у голосуванні, адже за правилами реаліті-шоу обирати Короля та Королеву балу мають право лише випускники старшої школи. Поки підраховували голоси, найменші учні школи - першокласники, порадували всіх буковинським танцем та красивими національними костюмами. Не дивно, що і ведуча Інна Цимбалюк і кінооператори не встояли - пустилися з маленькими артистами в танець. 
    І нарешті настав довгоочікуваний момент свята - оголошення Короля та Королеви балу. Ними стали Рошило Микола та Рахманчук Анастасія. За них однокласники проголосували одноголосно.  
 А далі вже самі випускники 2012 року продовжили свято. Щирими словами подяки зверталися вони до своїх батьків, перших вчителів - Докієн Валентини Василівни, Білоус Катерини Іванівни, а також своєї класної мами - Загоруйко Надії Дмитрівни. Не оминули увагою всіх вчителів, яким на згадку подарували гарні квіти. 
А в кінці свята учениці 7, 8 класів провели  випускників зі школи в довгу дорогу дорослого життя під різнобарвною веселкою, яка стала своєрідним , який завжди поєднуватиме їх зі школою. 

Дякуємо почесним гостям свята за гарні слова привітання!
А випускникам бажаємо гарного майбутнього!!!

Запрошуємо всіх шанувальників переглянути телевізійну передачу "Королева балу" на телеканалі "ТЕТ", яка виходитиме в ефір 7-9 червня 2012 року.
Переглядів: 2466 | Додав: М_М_Простебі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Іноземець  
applause applause applause applause love love love good good good good

1 Паладій_А_В  
heart heart heart

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.