Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 13:20

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:45
Вітаємо всіх учасників навчально-виховного процесу Коровійської школи з відзнакою МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ

 Для налагодження співпраці, обміну професійним досвідом, висвітлення стану і перспектив розвитку освіти і науки в Україні, відзначення та вшанування активних і успішних представників освітянської галузі 09.12.2016 року у місті Києві у приміщенні Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов Міжнародний форум «Сучасний стан науки і освіти в Україні. Стратегія розвитку», адже саме за допомогою діалогу координуються зусилля для впровадження справжніх реформ в освіті.

    Стати учасником Міжнародного форуму  було запрошено й директора Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів – Ольгу Георгіївну Лупуляк. В рамках проведення даного заходу було дано об’єктивну оцінку досягненням та здобуткам наукових і освітянських установ, науковців, фахівців-практиків, а також відзначено переможців та учасників відзнаками і грамотами «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України».

За рішенням експертної комісії, до якої входили представники Організаційного комітету, Коровійську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Коровійської сільської ради Глибоцького району Чернівецької області відзначено грамотою та нагороджено медаллю "За заслуги в галузі освіти і науки". А свій історичний слід за вклад у розвиток освіти України школа залишила у другому томі інформаційно-публіцистичного видання «Науковці та освітяни України».  

Щиро вітаємо всіх учасників навчально-виховного процесу Коровійської школи, які своєю працею підтверджують власний девіз: «Ми не зупиняємося на досягнутому, а завжди знаходимося у пошуку, не хочемо бути кращими ніж хтось, а прагнемо бути кращими за нас вчорашніх!»  Нагадаємо нашим читачам, що попередня вагома відзнака «Флагмати освіти і науки України» Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. була вручена у 2010 р. Бажаємо подальших успіхів!

   Даний захід проводився за підтримки та безпосередньої участі представників Верховної Ради України, народних депутатів України, Кабінету Міністрів України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національної академії правових наук України, Національної академії аграрних наук України, Міжнародної академії освіти і науки, Pegasus Global Business services, INC, Варшавського університету наук про життя, Університету Mikołaja Kopernika в Торуні, Університету педагогіки в Кракові, Університету логістики, Вищої школи логістики в Познані, Вільнюського університету, Європейської групи Studix.EU, ВГУ «Відроджені гімназії України», ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», УІВЦ «Галактика»  та інших. 

 
Переглядів: 1101 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 6
3 alekseychukira  
1
3 3 3

4 Дирекція  
0

2 Kozoroz_A_I  
1
3 3 3

5 Дирекція  
0

1 Юлія  
0
3 3 3

6 Дирекція  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.