Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 26.04.2024, 05:56

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:41
Конкурс «Україна моєї мрії»
 З нагоди двадцятої річниці державної незалежності України Європейська Асоціація Українців (Брюссель) та Центр розвитку суспільства (Київ) оголошують конкурс письмових творчих робіт «Україна моєї мрії».
Запрошуємо всіх помріяти, якою кожен з нас хоче бачити Україну у ІІІ тисячолітті? В якому суспільстві кожен з нас хоче жити, яку державу будувати? На яких цінностях, засадах, ідеях має створюватись майбутнє України? Що необхідно зробити, щоб омріяна Україна стала реальністю?
 
Умови Конкурсу
Взяти участь у конкурсі може кожен мешканець України або закордонний українець у віці від 14 років і старше. Для цього необхідно надіслати свою письмову творчу роботу на тему «Україна моєї мрії» на адресу оргкомітету Конкурсу. Роботи приймаються:
- в електронному вигляді через мережу Інтернет на електронну адресу оргкомітету konkurs-ua@ukr.net
- або в друкованому вигляді на поштову адресу голови оргкомітету: 01001, місто Київ-1, а/с 250-В, Олексію Толкачову. 
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Письмова творча робота «Україна моєї мрії» має бути написана українською мовою, обсягом від 3 до 5 аркушів формату А-4, шрифт Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1.5, поля стандартні.
На початку творчої роботи учасник Конкурсу має зазначити свої повне прізвище, ім’я та по-батькові, рік народження, адресу проживання (поштового листування), контактний телефон, електронну адресу (за наявності), а також тему роботи. Школярі та студенти мають зазначити назву навчального закладу, а також клас або курс навчання. 
Прийом робіт завершується 14 жовтня 2011 року.
З детальними умовами Конкурсу можна ознайомитись на Інтернет-сайті Європейської Асоціації Українців за адресоюwww.ukrassociation.eu в розділі «Конкурс «Україна моєї мрії» або на Інтернет-сайті Центру розвитку суспільства за адресою www.sdc-ua.org 
Серед членів журі Конкурсу – член Римського клубу, доктор Богдан Гаврилишин, філософ, академік Мирослав Попович, журналіст Сергій Рахманін та інші авторитетні українці.
На переможців чекають цінні призи: сучасні ноутбуки, стильні нетбуки, електронні книжки та інші цінні подарунки. Також найкращі роботи будуть опубліковані в провідних засобах масової інформації України.
Якщо у вас є мрія про майбутнє України, якщо ваша мрія здатна запалити серця та вселити віру людям, неодмінно опишіть її та надішліть вашу роботу на Конкурс «Україна моєї мрії»!
Ми переконані, що здатність суспільства мріяти визначає його можливість творити власне майбутнє. А отже Україна наших мрій неодмінно стане реальністю!
З усіх питань, що стосуються участі та підтримки Конкурсу «Україна моєї мрії» звертайтеся до відповідального секретаря Конкурсу Валерія Савицького за електронною адресою: konkurs-ua@ukr.net або телефоном: +38-050-544-75-23
(ЗА МАТЕРІАЛАМИ http://osvitacv.com)
Переглядів: 1092 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 О_С_Намака  
book applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.