Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 01:01

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:51
В Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів тепер буде ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС!
Сьогодні, 17 серпня 2012 року, на Соборній площі м.Чернівці, відбулося урочисте церемонія - вручення ключів від 33 шкільних автобусів. На врученні були присутні: Михайло Папієв, голова Чернівецької облдержадміністрації; Михайло Ганичеру, голова обласної ради; Микола Харабара, депутат обласної ради, начальник УМВС України в Чернівецькій області; Артем Семенюк, депутат обласної ради та Михайло Бауер, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації.
Михайло Папієв, голова Чернівецької облдержадміністрації особисто вручив ключі від шкільних автобусів директорам сільських шкіл області.
  Чернівецька область – стала першою в Україні, де на 100% виконано державну програму «Шкільний автобус», – зазначив Михайло Миколайович.
Михайло Бауер, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації привіта освітян області з такою значною подією та початком нового навчального року, а також зазначив: «Проблему забезпечення організованим підвозом учнів до місць навчання у Чернівецькій області вирішено в повному обсязі»

     Шкільні автобуси отримали ТРИ заклади освіти Глибоцького району:

Коровійська ЗОШ І-ІІІ ст., Старововчинецький ліцей та

Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ст.

    Приємним є той факт, що керманичі Глибоцького району постійно переймаються проблемами закладів освіти. От і сьогодні на вручення шкільних автобусів директорів шкіл супроводжували Богдан Михайлович Підлубний - перший заступник Голови Глибоцької РДА та очільник освіти Глибоччини Василь Григорович Швець.
     Довгоочікуваний подарунок - шкільний автобус тепер і в нас! Церемонія передачі шкільних автобусів проходила у теплій і дружній атмосфері. 

Радості школярів, які прибули на Соборну площу щоб особисто пересвідчитися та перейнятися святковим настроєм напередодні Дня Знань, не було меж - вони одразу ж після урочистостей оглянули салон транспортного засобу й почали прикрашати "ТЕПЕР ВЖЕ СВІЙ" новесенький автобус шариками і стрічками. 

  

 
   

Переглядів: 1548 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7 Анжеліка  

6 Чизета  

5 Олеся Намака  
Сказано-зроблено!!!! це-по-нашому!!!

4 Іноземець  
3 3 3 3

3 дима  
Уррррааа!

2 Дирекція  

Репортаж дивіться сьогодні о 21:30 на телеканалі ТВА в "Темах дня".

1 Дирекція  
Від імені батьківського, учнівського та педагогічного колективів ВИСЛОВЛЮЄМО СЛОВА ПОДЯКИ Голові Чернівецької ОДА Михайлові Миколайовичу Папієву, Голові Чернівецької обласної ради Михайлові Івановичу Гайничеру, директорові Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Михайлові Йозефовичу Бауеру та його заступнику Любові Миколаївні Тарангул, начальнику управління освіти Глибоцької РДА Швецю Василю Григоровичу за те, що Коровійська школа ОТРИМАЛА НОВЕНЬКИЙ АВТОБУС!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.