Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 26.04.2024, 23:30

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:59
Найменші учні Коровійської школи - ПІДПРИЄМЛИВІ. Екскурсія на МПП "Супутник"

18 жовтня 2018 року вчитель та класний керівник  1-Б класу Спіжавка Л.Ф. організувала для своїх учнів справжнє свято - екскурсію на МПП "Супутник", яке знаходиться в с.Чагор і займається забором, очищенням та постачанням питної води "Долина +". 

  "Надзвичайно приємно те, що нас справді чекали,  усі, починаючи від верхів і закінчуючи простими робітниками", - розповідає Людмила Федорівна.

 Всі працівники підприємства були позитивно налаштовані на зустріч з дітками, активно відповідали на всі їхні запитання, і з усмішкою та розумінням відносилися до кожного непослуху маленьких учнів. Надзвичайно сподобалася дітям працівниця, яка провела для них ознайомлювальну екскурсію - цікаво, доступно для дітей розказувала те, що, здавалася б, мало бути неосяжним для розуміння діток. Вона максимально наближувала розповідь до набутого вже дітьми життєвого досвіду, наприклад: мами у формах печуть нам торт, так само в форми заливається рідина, з якої потім виходять деталі для машин. Дітки в захваті і все зрозуміли. Для них провели екскурсію у кожен цех, де практично демонстрували, що саме тамвідбувається. Особливо дітям припало до душі, що вони мали змогу доторкнутися до всього, що там було.

  А в кінці екскурсії ще й всі отримали подаруночки (сувенірне кермо).

  Тому, в першу чергу, хочеться подякувати керіаництву МПП " Супутник", яке прийняло на екскурсію найменших учнів Коровійської школи, дівчинці-екскурсоводу, без якої не було б так цікаво. Велике щире спасибі батькам учениці 1-Б класу Кішкан Злати, які організували такий змістовний, повчальний похід. Подяка також татусям Гудюра Вадима і Панова Стаса, які допомогли з перевезенням дітей на екскурсію і назад до школи. Ось так гарно закінчився тиждень " Ми - підприємливі" і плавно перейшов у тиждень " Техніка, яка допомагає".                                                          Підготувала - Спіжавка Л.Ф.

Переглядів: 795 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.