Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 05:58

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0


17:12
Навчальний семінар за науково-педагогічним проектом «Інтелект України»
Протягом 18-22 червня 2012 року у місті Чернівці на базі Обласного інститу післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області буде проходити навчальний семінар «Теоретичні, методичні та організаційні основи навчання академічно обдарованих учнів початкової школи за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

Семінар організовано з метою ознайомлення з концептуальними, теоретичними й методичними засадами розвитку обдарованості учнів початкової школи та впровадження у практику роботи початкової школи загальноосвітніх навчальних закладів Чернівецької області проекту «Інтелект України».

Для учасників семінару заплановано проведення «круглого столу», на який винесено такі  питання для обговорення:

  • Результати реалізації проекту «Інтелект України» експериментальними навчальними закладами всеукраїнського рівня.
  • Визначальні фактори, що впливають на ефективність освіти академічно обдарованих дітей молодшого шкільного віку.
  • Програмове та навчально-методичне забезпечення проекту «Інтелект України».

Участь у семінарі-практикумі беруть: директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк, заступник директора з НВР Білик Лілія Анатоліївна та учитель початкових класів нашої школи Деліцой Тетяна Теофілівна, яка у наступному навчальному році розпочне роботу за науково-педагогічним проектом "Інтелект України" в 1-Б класі;  


Докладніше про ПРОЕКТ "ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ"


Популярні питання:

Поширення програми на середню й старшу школу є обов'язковою умовою реалізації проекту "Інтелект України". У кожній школі, яка є учасником науково-педагогічного проекту, школярі зможуть продовжити навчання за програмою "Інтелекту України" до випускного класу. У випадку ж переходу дитини з проектного класу до іншого, в т.ч. через сімейні обставини, переїзд тощо, дитина легко зможе увійти в навчальний процес і навіть з певною імовірністю матиме переваги, використовуючи набуті навички та вміння.

В разі відсутності вчителя на декілька днів, його зможе замінити будь-який інший вчитель, а у випадку, коли передбачається відсутність на довший період, той вчитель, який його заміняє, проходить спеціальну підготовку з викладання предметів по програмі "Інтелект України".

При навчанні за будь-якою програмою, пропуск дитиною занять понад місяць є серйозною проблемою, для подолання якої необхідна допомога як вчителя так і батьків. За можливості занять вдома, учень забезпечується необхідними навчальними матеріалами, в тому числі, засобами наочності, дисками. Батьки, які перебувають з дитиною вдома, отримують консультацію вчителя. Після одужання учня, вчитель зобов'язаний приділити особливу увагу дитині з тим, щоб вона наздогнала своїх однокласників.

Вартість усіх навчальних матеріалів для однієї дитини становить 120-130 грн. на місяць, залежно від регіону. Вартість матеріалів не підвищувалася кілька років і підвищення не планується. Перепідготовка вчителя і саме викладання - не оплачується.

Телевізор, як і в переважній більшості класів всіх шкіл, купують батьки. Єдина відмінність в тому, що телевізор в проектному класі офіційно є інструментом навчання і тому розміри діагоналі, місце розташування, частота і час його використання на уроках суворо регламентовані з урахуванням санітарних норм та рекомендацій науковців - медиків, що працюють в проекті.

У першому класі робота з комп'ютером не передбачається. З другого класу вже планується введення дисципліни "Сходинка до інформатики". Діти займатимуться в підгрупах, вивчатимуть принципи роботи з інформацією, повідомленнями, даними, навчаться елементарних операцій з текстами й графічними об'єктами, роботи в Інтернет і з електронною поштою, створенню невеликих презентацій та інше. Передбачається один урок на тиждень з безпосередньою роботою на ПК не більше 15 хвилин за урок.


Переглядів: 2630 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
5 Юлія  
Успіхів вчителю та діткам!

4 Паладій_А_В  
Буде цікаво)))

3 Паладій_А_В  

1 Олеся Намака  
Розумнички

2 Дирекція  
Дякуємо!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.