Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 26.04.2024, 10:06

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:23
Ось і КІНЕЦЬ! Останній день у таборі "РОМАШКА" Коровійської ЗОШ
Добігає кінця червень - перший із трьох місяців літніх канікул. Як все хороше закінчується, так і завершив свою роботу літній пришкільний табір з денним перебуванням «Ромашка» при Коровійській ЗОШ І-ІІІ ст. На початку його роботи здавалося, що він буде нескінченно довгим. Але три тижні, насичені яскравими заходами, змістовним відпочинком, екскурсіями пролетіли непомітно. Впродовж 14 днів наші уні-табористи (а їх було аж 247) змагалися, співали, гралися.
ПРИГАДАЄМО, ЯК ЦЕ БУЛО:
Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне. Для одних - нові враження від місць, в яких вони раніше ніколи не бували, для інших - враження від ігор, конкурсів, які щодня проходили у таборі. Хтось зустрів тут своїх старих друзів, а хтось - нових.
І ось - ОСТАННІЙ ДЕНЬ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ! Так само, як І в перший день, на урочистому закритті табірної зміни прийняли участь вихованці всіх загонів. Традиційно, вранці всі вони зібралися на урочисту лінійку, де підвели підсумки роботи табору: відзначили найкращих вожатих, найактивніших табористів та вихователів. Лінійка завершилася дружним вигуком: "Ура, канікули!!!" А потім всі подалися до актового залу, щоб повболівати за свого "Містера та міс "Ромашка". Кожен загін представляв по два  учасника конкурсу. Старші учні (7-8 класів) готували  для них завдання: 1-й конкурс - "Представлення", 2-й - "Ситуація", 3 конкурс - "Спортивний", 4-й - "Жести та міміка", а  5-тим був конкурс "Вгадай казку". Переможцями стали учні загону 2-Б класу - Голунга Юлія та Репчук Іван, учні 4-А класу - Чимчинська Віталіна та Чорней Роман та учні 6-х класів - Булезюк Віталій, Марчук Наталія та Присяжнюк Анастасія. Містери та міс табору отримали в подарунок за перемогу солодкі подарунки - шоколадки.
  В кінці дня, вчитель основ здоров'я, психолог Флюндра Юлія Василівна ще раз повторила з дітьми правила поведінки та провела інструктаж з техніки безпеки на час літніх канікул.
 
  Сумно, адже закінчилась табірна зміна і  вже завтра шкільне подвір’я не зустріне галасливу дітвору!
 
Думаємо, що багатьом батькам, друзям, учням, випускникам, гостям і просто мешканцям Коровії було цікаво дізнаватися, як відпочивали діти протягом червня в пришкільному таборі. Саме тому ми прагнули щодня на нашому сайті висвітлювати "Миті табірної зміни 2012 року".

До зустрічі в таборі наступного року!






Переглядів: 2819 | Додав: Юлія | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 Дирекція  
Висловлюємо слова подяки вихователям, вожатим та батькам за якісну та змістовну роботу в таборі!

3 Дирекція  
ТАБІР ЗАКІНЧИВСЯ! Тепер - НА МОРЕ!

2 О_С_Намака  

1 Іноземець  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.