Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 07:45

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:17
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК В КОРОВІЙСЬКІЙ ШКОЛІ

25 травня 2012 року пролунав останній дзвоник в Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Це свято було радісним для першокласників, бо вони осилили першу книгу – «Буквар», для учнів 4-х класів, які здали перший в житті іспит, для всіх учнів школи, бо завтра - КАНІКУЛИ.  Але найбільше свято було для випускників 9-х класів, адже у них складний вибір: залишатися в школі, чи  вступати в коледжі та училища.

І ось довгоочікувані перші ноти позивних сповістили про початок урочистої лінійки, присвяченої «Останньому дзвонику – 2012». Випускники святково зайшли на лінійку в сумпроводі своїх класних керівників (Чимчинської О.І. та Флюндри БЮ.В.)та першої вчительки (Крецу М.П.). Учні 10 класу пов’язали їм стрічки випускника 2012 р. і тим самим прийняли їх до старшої школи (ІІІ ступеня).

  Сьогодні був день підбиття підсумків. Тому директору школи Ользі Георгіївні Лупуляк та почесним гостям прийшлося добре попрацювати, щоб вручити близько 150 нагород учням та вчителям школи за перемоги в обласних та районних конкурсах, олімпіадах, змаганнях.

   Почесними гостями свята були: Сидляр Ігор Анатолійович – начальник Головного управління економіки Чернівецької обласної державної адміністрації, який вручив педагогам грамоти обласного та районного рівнів за якісну та результативну роботу; Підлубний Богдан Михайлович – перший заступник голови Глибоцької РДА , який звернувся з вітальним словом до всіх присутніх, а також вручив грамоти, дипломи, подяки найкращим учням школи за перемоги в обласних та районних олімпіадах, конкурсах та замаганнях; Флюндра Георгій Васильович - Коровійський сільський голова нагороджував відмінників навчання Похвальними листами.

  Директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк відзначила, що найбільше перемог принесла школі учениця 10 класу Притуляк Ольга, яку було удостоєно нагородженням відзнаки «Кращий учень школи - 2012». Для цієї події було замовдено іменну футболку, яку під оплески всієї школи було вручено Ользі Притуляк – незмінній ведучій всіх шкільних свят, президентові шкільного учнівського самоврядування, лауреатові премії імені Товарницького.

  Свято видалося надзвичайно гарним та по-родинному затишним. Всі захоплено дивилися на виступ найменших учнів школи - першокласників, які привітали учнів-переможців та й всіх гостей свята запальним буковинським танцем та вітальними словами про всіх випускників. 

   Наприкінці свята першокласники подарували випускникам кольорові кульки - свою дитячу мрію, яку вони дружно відпустили далеко в небо, щоб вона обов’язково збулася.

   Навіть  погода посприяла створенню чарівної атмосфери свята «Останнього дзвоника 2012 р.» 

   

   

   

   

Переглядів: 1460 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 6
6 М_М_Простебі  
good good good Свято вдалося!!!

5 Паладій_А_В  
Люблю нашу школу)) heart heart heart

4 Іноземець  
applause applause applause applause cranky cranky cranky cranky heart heart heart

3 Дирекція  
Про урочистості в Коровійській ЗОШ на офіційному сайті Головного управління освіти і науки Чернівецької ОДА http://oblosvita.com/zaversh....ii-stup eniv-glibockogo-rajonu.html

2 Дирекція  
flower flower flower flower flower Вітаємо всіх з закінченням 2011/2012 навчального року!
ЗАВТРА - КАНІКУЛИ! smile smile smile smile smile

1 О_С_Намака  
love love

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.