Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 26.04.2024, 21:52

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Ви завітали до нас як
Всього відповідей: 1063
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


11:53
ПЕРЕМОГА учнів Коровійської школи на ХХХ Зльоті юних туристів-краєзнавців Глибоцького району!

 Після відзначення Всесвітнього Дня Туризму, 27 вересня, команда наших гуртківців-туристів разом з керівником Шелепюк Наталею Василівною відправились на ювілейний ХХХ Зліт юних туристів-краєзнавців, який тривав три дні - з 28 по 30 вересня 2017 року. Змагання проводилися на базі туристичного табору "Райдуга" в с.Просокиряни. Цього року учасниками зльоту були  24 команди з навчальних закладів Глибоцького району. 

       На зльоті гуртківці провели творчий звіт і представили результати своєї роботи за минулий навчальний рік. Програма зльоту була надзвичайно динамічною та насиченою і складалася з 5 видів, які включали також і окремі дистанції. За три цікаві випробувальні дні були проведені десять конкурсів та змагання на шести дистанціях. Тож нудьгувати нашим учасникам зльоту не було коли.

   Змагання з водного туризму проходили на двох класах суден: катамаранах та байдарках. Усі учасники були забезпечені страхувальними шоломами, рятувальними жилетами і мотузками. Представниками Коровійської школи в цьому виді були дуже технічні учні 8-Б класу - Григоряк Дмитро та Притуляк Мирослав. 

   Дистанція з велосипедного туризму «Велоралі» була цікавою та водночас складною: учасники долали швидкісні підйоми та спуски в сідлі, демонстрували своє вміння ремонтувати велосипед, визначали азимут на місцевості, вирішували тести з правил дорожнього руху та медицини. На іншій дистанції – «Фігурне водіння велосипеду» - спритні велосипедисти майстерно проїжджали фігури «Вісімка», «Коло», «Змійка» та «Колія», переносили на ходу предмети. І все це вони виконували на швидкість. Участь у цих змаганнях взяли  Фарбастюк Стас та Притуляк Мирослав.

   Туристсько-краєзнавчий маршрут протяжністю понад 5 км команди проходили за допомогою карти для спортивного орієнтування із зазначеними контрольними пунктами. На кожному пункті учасники виконували різні завдання з історичного, географічного, етнографічного та екологічного краєзнавства і топографії; долали яри, схили та річки за допомогою мотузок і спеціальних технічних пристроїв. У цьому найскладнішому виді участь взяли наш капітан Флюндра Ірина, Саргош Влад, Косташ Маргіта та Бабій Георгій. 

   Пріоритетний вид програми на зльоті юних туристів-краєзнавців Глибоцького району - конкурсна програма, яка і допомогла здобути  нашій команді першість в загальному підрахунку голосів. Оскільки, тут наші вихованці добре підготувались і продемонстрували високий рівень,  за що й  отримали найбільше призових місць. Також варто відзначити учнів 8-Б класу Мойсюк Олега та Романюк Крістіну які поїхали підтримати команду та командний дух, і вболівали за свої товаришів ! 

   Пишаємось нашими вихованцями, Вітаємо з такою довгоочікуваною перемогою, звісно завдячуючи тренеру Шелепюк Н.В., старання та робота якої дали плоди!
   Бажаємо підкорити не одну вершину  і завжди йти ВПЕРЕД, не зупиняючись на досягнутому ! Ура!

   

   

  

Переглядів: 1288 | Додав: ivannapop19 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.