Сьогодні, 09.11.2016 р., було проведено моніторинг якості організації харчування учнів у Коровійській ЗОШ І-ІІІ супенів, яке проводила районна комісія (у складі головного спеціаліста відділу безпечності та якості харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в Глибоцькому районі Крилюка О.Ф., начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Глибоцькому районі Ниміжана Т.Д., головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Глибоцькому районі Лучака В.В., фахівцями державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Глибоцькому районі Білійчук СМ., Чоботарем І.І. та спеціалістів Глибоцького районного відділу лабораторних досліджень ДУ «ЧОЛЦ МОЗ України» Патраш М.С., Даскалюк С.В., Дубінська A.B.) за участю заступника голови Глибоцької РДА Лопуляка І.К. та методиста по харчуванню управління освіти Глибоцької РДА Боднарюк Д.Г. Разом з тим, була проведена й роз'яснювальна робота з працівниками щодо профілактики харчових отруєнь, кишкових захворювань, профілактики грипу та ГРВІ, дотримання температурного режиму в закладі тощо. Відповідальними спеціалістами були відібрані зразки для лабораторного дослідження, результати яких будуть надані пізніше.
|