Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП'ятниця, 26.04.2024, 23:49

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:07
ЗНО-2014: що варто знати!
Згідно з Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року, взяти участь у тестуванні зможуть тільки зареєстровані особи.       

Реєстрація учасників ЗНО здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти з 3 січня до 5 березня 2014 року. Кожен учасник може зареєструватись для проходження зовнішнього незалежного оцінювання не більше ніж з чотирьох предметів.

Графік проведення ЗНО-2014

3 червня – іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

5, 6 червня – українська мова і література

10 червня  – російська мова

12 червня  – математика

14 червня  – географія

16 червня  – біологія

18 червня  – фізика

20 червня  – історія України

23 червня  – хімія

25 червня  – всесвітня історія

27 червня  – світова література

Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.


Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.

Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми та відправивши реєстраційні документи поштою на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Також, у разі необхідності майбутні абітурієнти можуть звернутися за допомогою до одного з 176 пунктів реєстрації відкритих в усіх регіонах України.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є «Сертифікат учасника ЗНО», що надсилається учаснику рекомендованим листом на поштову адресу вказану у реєстраційних документах. Зазначена адреса також використовується при розподіленні абітурієнтів між пунктами тестування.

Нагадаємо, у 2014 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вузів України, проводиться з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, всесвітньої історії, світової літератури, російської мови та однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

Для вступу до вищого навчального закладу для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра абітурієнт має подати до ВНЗ сертифікати ЗНО з трьох предметів.

Конкурсні предмети, з яких вступник має надати сертифікати ЗНО, визначені Умовами прийому до вищого навчального закладу.

Дізнатись докладну інформацію про реєстрацію на ЗНО-2014 та завантажити програму реєстрації ви можете у розділі Реєстрація на ЗНО.

Для реєстрації абітурієнти повинні до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти надіслати поштою не пізніше 05 березня 2014 року (цінним листом із описом вкладення) комплект документів:

Обов’язково:

1. Заяву-реєстраційну картку. 

Сформувати її потрібно за допомогою Програми створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти ЗНО в 2014 році, розміщеної на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти. Створити заяву-реєстраційну картку, використовуючи Програму реєстрації, можна самостійно або звернувшись за допомогою до працівників пункту реєстрації (м. Чернівці вул. М. Горького, 23, відділ тестових технологій та ЗНО Групи моніторингу). Після роздрукування заяви-реєстраційної картки, її необхідно заповнити власноруч і в спеціально відведених місцях наклеїти дві ідентичні фотокартки розміром 3х4 см.

2. Копію паспорта (сторінка №1 з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1997 року та не отримали паспорт). 
Важливо! Іноземці, особи без громадянства, біженці, особи, які потребють додаткового або тимчасового захисту, закордонні українці додатково надають копію документа, що підтверджує законність їх перебування на території України.

 

3. Оригінал довідки з місця навчання за зразком, установленим Українським центром оцінювання якості освіти для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту в 2014 році, або копію атестата.

На копіях документів, що подаються для реєстрації, потрібно написати «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставити особистий підпис і зазначити власне прізвище, ініціали та дату засвідчення копії.

За потребою:

1. Копію документа про зміну прізвища, ім'я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних).

2. Висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях). 
Важливо! У висновку закладу охорони здоров'я обов'язково повинно бути вказано, які особливі (специфічні) умови необхідно створити для проходження ЗНО.

 

3. Переклад документів українською мовою, завірених нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).

Особи, які виявили бажання пройти ЗНО, але за релігійними переконаннями не можуть взяти участь у тестуваннях, що відбуваються в окремі дні (згідно з графіком проведення ЗНО-2014, тестування з географії проводиться в суботу 14 червня 2014 року), мають право проходити зовнішнє оцінювання з цього предмета під час додаткової сесії, з інших предметів - під час основної. В такому випадку, вищезазначені особи разом з комплектом реєстраційних документів повинні надіслати заяву, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь у ЗНО під час основної сесії.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який буде надіслано рекомендованим листом разом із:

1. реєстраційною карткою абітурієнта;

2. інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2014 рік».

Для кожного зареєстрованого абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Застереження! Підстави для відмови в реєстрації:

ü надання не всіх документів, необхідних для здійснення реєстрації;

ü неналежне оформлення документів, необхідних для реєстрації;

ü    зазначення в заяві-реєстраційній картці недостовірних даних;

ü неможливість створення особливих (специфічних) умов для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до висновку закладу охорони здоров’я;

ü подання заяви пізніше встановленого терміну (визначається за поштовим штемпелем відправлення).

У разі прийняття рішення про відмову в реєстрації особі надсилається рекомендованим поштовим відправленням лист, де зазначено причину відмови.

Отримавши повідомлення про відмову в реєстрації, абітурієнт повинен усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та надіслати повторно реєстраційні документи до Івано-Франківського регіонального центру. У такому разі до комплекту реєстраційних документів додається копія листа ІФРЦОЯО з відмовою в реєстрації.

Абітурієнт має право внести зміни до реєстраційних даних (змінити перелік предметів, внести зміни до персональних даних) шляхом проходження повторної реєстрації, надіславши до регіонального центру повний комплект реєстраційних документів та раніше отриманий Сертифікат (2014 року), що анулюється.

Зміни до реєстраційних даних можна надіслати лише до 19 березня 2014 року (дата подання визначається за поштовим штемпелем).


Переглядів: 1001 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.