Шановні батьки!

  Ваші діти закінчують 9 клас і перед Вами постає питання про вибір їх подальшого шляху!

  У 10-11 класах навчання є профільним, тобто один (чи два) предмети вивчаються на профільному рівні (поглиблено), інші – лише на базовому рівні. У 10-11 класах учні опановують основи наукових досліджень, вчаться самостійно здобувати знання, беруть участь у предметних конкурсах та олімпіадах (за бажанням). 

У 2022/2023 навчальному році КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ планує для десятикласників такі профілі навчання:

- 10-А кл. - Технологічний (автосправа). Поглиблено вивчається предмет технології. По завершенню навчання випускники мають змогу отримати не тільки права водія (категорії - "В", "С"), а й професію "Водій". В нашому закладі організовано мережеву форму здобуття освіти (оволодіння освітньою програмою відбувається за участю різних суб'єктів освітньої діяльності, що взаємодіють між собою на договірних засадах) заклад співпрацює з Молодійською міжшкільною навчальною майстернею по професійній підготовці учнів

- 10-Б кл. - Технологічний (автосправа) та Економічний профіль

Для цих профілів у закладі наявна матеріальна база та є кваліфіковані педагоги.


Зарахування до профільних 10-их класів буде проходити відповідно до Порядку переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 14 липня 2015 року № 762 та викладеного у новій редакції згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 08 травня 2019 року № 621 та Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОНУ від 16.04.2018 року № 367, наказу управління освіти Чернівецької міської ради від 24.01.2022 р. №20 "Про планову мережу 10-х класів на 2022/2023 навчальний рік та особливості зарахування учнів до ліцеїв"

У першу чергу забезпечуються місцями у 10 класі випускники  дев’ятих класів КОРОВІЙСЬКОГО ЛІЦЕЮУчні інших закладів зараховуються на ВІЛЬНІ місця

Якщо кількість заяв НЕ буде перевищувати кількість вільних місць у класі певного профілю, усі учні будуть зараховані у цей клас БЕЗ конкурсу.

Якщо заяв буде більше, ніж вільних місць у ньому, відбудеться конкурс (про вступні випробування буде повідомлено пізніше)

Шановні батьки, не хвилюйтесь, якщо через вибір профілю у Вашої дитини зміниться склад колективу учнів. Умови навчання для усіх учнів однакові. Діти не втратять дружніх зав’язків та здобудуть нові.

 

Подати заяву на вступ на вільні місця у 10 клас можна з 10.05.2022 по 15.06.2022 (без свідоцтва про здобуття базової середньої освіти).

При прийнятті рішення просимо вас зважити на усі чинники та керуватись виключно питанням користі для дитини!

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. 0373436298 або пишіть на електр.

koroviya-school@ukr.net, cvlyceumkoroviya@gmail.com