Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 08:18

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:48
Відбувся День Відкртих дверей в школі!

 25 лютого 2016 року відбувся щорічний День відкритих дверей у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цьогоріч учителі, що атестуються  разом  з учнями школи підготували цікаві уроки, заняття групи продовженого дня, тренінгові заняття. 

Захоплююче пройшов урок історії у 6-Б класі на тему: "Утворення імперії Александра Македонського" (вчитель Герман С.М.).

Протягом уроку учні поринули в захоплюючу подорож по стежках великого полководця Александра Македонського. Використані та форми та методи навчання дозволили в повній мірі Світлані Михайлівні викласти великий за обсягом матеріал в доступній формі для учнів даної вікової категорії. 

Багато учнів долучилося до виконання випереджаючого завдання. З метою якісної організації перевірки домашнього завдання проведено історичний диктант та його взаємоперевірку. Цікавим фрагментом для учнів став перегляд відеоуривку. Протягом усього уроку прослідковувалися чіткі міжпредметні зв'язки.

Урок математики у 6-А класі з теми «Віднімання раціональних чисел»(вчитель Мртинюк Ю.В.) пройшов цікаво.  Вчителем використано різні методи, прийоми навчання, дібрано різноманітні цікаві завдання, вправи, текстовий матеріал, що забезпечило активну роботу учнів протягом усього уроку. Учні показали набуті вміння та навички на попередніх уроках: додавати та віднімати раціональні числа, замінювати дію віднімання дією додавання.

Вдало Юлія Василівна використала історичні  відомості про відомих математиків, які займалися вивченням  даної теми. В повному обсязі використано наочність і технічні засоби.

  Під час клубної години в групі продовженого дня № 1 Аліна Вікторівна Паладій навчила дітей правилам поведінки на пішоходному переході та навчила використовувати набуті знання дітьми правил дорожнього руху в реальних умовах, а також виховувала почуття відповідальності за свої дії. Вихователь застосувала цікаві форми та методи роботи з першокласниками, які відповідали їхній віковій категорії - це віршики, загадки, фотопрезентація, виготовлення кружечків світлофора та навчальний мультик тітоньки Сови.

Соціальний педагог Пернай Мар'яна Василівна поділилася досвідом проведення тренінгових занять з учнями. Вона провела з учнями 9 класу профорієнтаційний  тренінг «Карта життя: самостійний вибір майбутньої професії» спрямований на активізацію інтересу учнів до самостійного вибору майбутньої професії. Мар'яна Василівна використала вправи, ігри профорієнтаційного змісту, які дали можливість створити позитивне середовище, в якому учні  навчилися новим способам дій і поведінковим реакціям, усвідомлено поставилися до вибору майбутньої професійної діяльності.

Вихователь ГПД № 2 Іванна Іванівна Нітушка провела з учнями 2-х класів спортивну годину, таким чином допомогла вихованцям зняти розумову напругу після уроків, подолати втому, підвищити працездатність, рівень рухової активності. Іванна Іванівна збагатила знання учнів руховими іграми та естафетами, застосувавши при цьому міжпрдеметні зв'язки. Учні вдосконалили уміння організовано грати в колективі.

    

Переглядів: 879 | Додав: М_М_Простебі | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.