Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 03:59

КОРОВІЙСЬКИЙ ЛІЦЕЙ Чернівецької міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Який Ваш улюблений предмет?
Всього відповідей: 440
Міні-чат
Block title
Block content



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:04
ВИПУСКНИКИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ МОЖУТЬ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ В ОБЛАСНІЙ СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ

Як інформує обласна служба зайнятості, до Державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні можуть звертатися всі незайняті громадяни, які бажають працювати, зокрема й випускники загальноосвітніх навчальних закладів. Реєстрація у службі зайнятості випускників школи проводиться за місцем їх проживання за умови пред’явлення паспорта, трудової книжки, цивільно-правового договору (за наявності), а також документа про освіту.

У разі, коли громадянин не має паспорта або він поданий до органу внутрішніх справ для оформлення чи переоформлення, може бути пред’явлена довідка про реєстрацію місця проживання, видана житлово-експлуатаційною організацією або органом внутрішніх справ, а також свідоцтво про народження (для осіб, які не досягли 16 років). За відсутності ж трудової книжки громадянин, який уперше шукає роботу, повинен пред’явити паспорт, документ про освіту.

Для реєстрації в державній службі зайнятості громадяни подають копії документів (трудової книжки, цивільно-правового договору про виконання робіт (надання послуг), диплома або іншого документа про освіту, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків), що зберігаються в його особовій справі.
Для громадян, зареєстрованих у державній службі зайнятості, підбирається упродовж семи календарних днів із моменту реєстрації відповідна робота. Особам, які вперше шукають роботу і не мають професії (спеціальності), підбирається така робота, яка потребує попередньої професійної підготовки, у тому числі безпосередньо на робочому місці в роботодавця. Професійне навчання організовується державою відповідно до потреб ринку праці.
Варто зазначити, що, відповідно статті 2 Закону України «Про зайнятість населення», не можуть бути визнані безробітними громадяни, які вперше шукають роботу і не мають професії (спеціальності), в тому числі випускники загальноосвітніх шкіл, у разі відмови їх від проходження професійної підготовки або від оплачуваної роботи, включаючи роботу тимчасового характеру, яка не потребує професійної підготовки.

Джерело:http://www.oda.cv.ua

Переглядів: 787 | Додав: Дирекція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Юлія  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Контактна інформація
вул. Шкільна, 1-А,
с. Коровія, Чернівецький р-н,
Чернівецька обл., 60410

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Block title
Block content

Copyright © 2009 - 2024 - Коровійський ліцей. Всі права захищено.